Part two of a two-hour season finale. George delivers stunning news to Bailey, sending shockwaves throughout the hospital, and Izzie’s friends anxiously await her recovery from surgery. Meanwhile Bailey is surprisingly displeased after being accepted into the pediatric fellowship program, and the victim of a near-fatal traffic accident brings the talents of Seattle Grace’s doctors together
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
OMFG. Znów to powiem, bo ten serial jest po prostu niezwykły. Izzie i George na łożu śmierci, cliffhanger niemożliwy. Co się stanie? Przeżyją? A premiera dopiero we wrześniu... Musze zablokować wszystkie strony ze spoilerami, żeby mnie nie kusiło.
Izzie i utraty pamięci... W końcu odzyskała wspomnienia, a tu zapaść... Dobrze, że Szef ją zaczął defiblyrować... George jako pacjent z wypadku - głupie spoilery, wiedziałem o tym. Ale scena z Mer świetna, genialna.
Związki się bardzo fajnie ułożyły. Lexie/Mark, Callie/Arizona, Tucker/Bailey (dobrze, że go zostawia), Mer/Der (świetny ślub, oni są niekonwencjonalni ), Hunt/Cristina. Alex/Izzie też byli świetni, te karteczki i ta kłótnia. Jakby George przeżył i Knight zgodziłby się dalje grać to może byłoby coś między tą babką, którą uratował...
No cóż. Mam nadzieje, że 6 sezon będzie tak samo dobry jak piąty. Ten sezon był zaskakujący, świetny i chyba najlepszy ze wszystkich... Wątki świetne. Kocham ten serial i oznajmie to jak Mer w tym odcinku. Ostatnie jej słowa były po prostu magiczne. Mam nadzieje, że Katherine i TR nie odejdą. Oby!
Oba odcinki skomentuję tutaj, bo już nie pamiętam dokładnie co było w tym, a co we wcześniejszym.
Przyznam, że trochę rozczarował mnie ten finał. Po poprzednim, rewelacyjnym odcinku spodziewałam się czegoś ciekawszego, a tak przez 120 minut momentami wiało nudą, głównie ze względu na nadmiar Izzie i dopiero ostatnie 4 minuty to była absolutnie miazga, która uratowała ten odcinek od całkowitego przekreślenia. 4 minuty czyli od momentu kiedy Mer odkryła, że mężczyzna ze zmasakrowaną twarzą to Georgie. Aż mnie ciarki wtedy przeszły. Chwilę potem Izzie traci przytomność i oboje z George'em spotykają się w windzie i jest jeden wielki cliffhanger. Gdyby nie to, że zarówno Katherine jak i T.R. chcieli odejść z serialu to byłabym spokojna, a tak wszystko wskazuje na to, że dla obojga mógł to być ostatni odcinek.
A tak odnośnie reszty odcinka:
Bailey odkryła, że jej powołanie to chirurgia ogólna, a nie pediatria. Jak się cieszyła jak Da Vinciego przywieźli . Do tego odeszła od męża/mąż odszedł od niej? W sumie nic nowego, bo ich związek odkąd pamiętam praktycznie nie istniał.
Lexie/Mark - haha, uwielbiam ich. Najlepsza była scena jak Mark zaproponował jej mieszkanie, a ona wyjechała z tekstem, że za 10 lat . Całe szczęście, że w następnym sezonie ma być ich więcej na ekranie.
Mer/Der - kłótnia przed ślubem, fajnie, ale szkoda, że nie było ślubu. Chyba, że liczyć ten z karteczki samoprzylepnej
Owen/Cristina - w końcu coś ruszyło, ale to jeszcze nie to na co czekałam
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Chris napisał(a):OMFG. Znów to powiem, bo ten serial jest po prostu niezwykły.
Tak, bardzo niezwykły, ma niezwykły zwyczaj podkradania pomysłów z ER Naprawdę robiąc kolejny serial medyczny mogliby chociaż nie powielać tych samych pomysłów, tymczasem cała sprawa z George'm to jedno wielkie déjà vu.
wczoraj oglądałam i dzis jeszcze nie moglam sie powstrzymac by nie obejrzec raz jeszcze ostatnich 4 minut.. Zgadzam sie ze dopiero ostatnie 4 minuty podkrecily odcinek na maxa. teraz producenci GA załatwili sobie na bank, ze wszyscy dotychczasowi telewidzowie bedą ogladać szósty sezon.. Ta scena w windzie byla mistrzowska.. ale az 4 miesiace sa do emisji 6 sezonu.. ciekawe kiedy pokaze sie cos w necie na jego temat.. jakcos to tu piszcie od razu... kurcze nie chce mi sie wierzyc ze oni odejda, choc szczerze mowiac George osttanio troche nudził.. kiedys byl fajniejszy.. szczerze to brakuje mi jego przyjazni z Izz..Ale wygladał bardzo atrakcyjnie w tym mundurze i z krotkimi wlosami.. No ale Izz zawsze uwielbialam bo jako jedyna nie byla mroczna i pokręcona;D a co powiecie o przemianie Mer? Kiedys nie byloby do pomyslenia by tyle sie usmiechala, mowila ludziom ze ich kocha i tym bardziej by przytulaly sie z Cristina;P a propos Cristiny i Owena fajnie ze sie zgodzila na nową próbę No i milo ze Sloan nie do konca dal sie zmiażdzyć Lexie bo szczerze mowiac zawsze podobal mi sie jego meski styl bycia ale ostatnio stał się trochę kapciem:))
ale i tak nie moglam przstac plakac na koncu.. i przez chwile sie zastanwaialam czy rzeczysiwcie to koniec sezonu.. Kurcze mogliby tak zrobic wtedy gdyby do nowego sezonu byl mieisiac.. ale aby az 4??!!
J'aurais voulu t'offrir le meiileur de tout mon etre..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p