Lynette adapts to Tom's decision to go back to school, Orson takes a beating that Bree cannot comprehend, Gaby's niece moves to Wisteria Lane, and Susan and MJ's lives are in grave danger at the hands of Dave.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
@UP - Ale finał był niezły, nie powiem. Cliffhanger mógłby być lepszy, ale i tak jest dobrze.
Motyw z Dave'm ciekawy, ciesze się, że nie zabił MJ'a, bo gościa lubie. Ślub Mike/XXX pewnie będzie w następnym sezonie... Katherine czy Susan? Stawiam na Susan, ale wórcy mogą nas zaskoczyć. Jak Jackson'a nie będzie to jestem za Mike/Susan.
Bliźniaki - o fuck. Chiński Tom'a i zabiegi Lynette... Gabrielle i ta nowa babka. Nie polubiłem jej, ona grała na Disney Channel Może być ciekawie.
Czekam na szósty sezon, który ukaże się pod koniec września...
Mike/Susan/Katherine - dla mnie było oczywiste, że panną młodą była Susan. Ale kto wie, może mnie zaskoczą
Carl/Bree - omg. jak dla mnie super. 1000 razy bardziej wolę Bree z Carlem niż z nudnym Orsonem.
Lynette/Tom - lol. kolejna ciąża. i w dodatku mnoga
Ana - pewnie będzie z nią sporo kłopotów w następnym sezonie. Jak się wysłużyła bliźniakami i Parkerem
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Jak wszystkie? . No ale jakby nie było, oboje (Bree i Carl) mają silne charaktery, więc może wyjść z tego coś ciekawego. Do tej pory Bree zawsze była z facetami których zdominowała, najpierw Rex, teraz Orson, więc cieszy mnie, że w końcu ktoś twardszy i bardziej męski pojawił się na horyzoncie.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Ooooooo super po prostu super, jak do tej pory to mój ulubiony odcinek finałowy w tym sezonie Dave, myślałam, że tak skończy, ale jednak coś się w nim obudziło i wypuścił MJ'a - dobrze, bo lubię dzieciaka a jeśli chodzi o ślub to stawiam na Susan jakoś pary Katherine/Mike i Susan/Jackson mi nie podpasowały (tylko nie bić )
Anna vs Gabby oj będzie się działo, ale G. sobie poradzi, bo to moja G., która zawsze coś świetnego wymyśli ha ha
Lynette będzie miała przerąbane oho i to jak "Jest Pan pewien, że to nie rak?" (czy jakoś tak, ha ha i jej mina )
I oczywiście Bree/Carl czekam na rozwój akcji w tym temacie i na to kiedy B. w końcu pozbędzie się Orsona - nie ciepię gościa, beznadziejny jest.
Na koniec dodam: Ja chcę 6 sezon i to natychmiast!
A ja przez przypadek obejrzałem finał bo akurat siora oglądała jak jadłem
Wiec moim zdaniem ta Panna młoda to nie jest Susan z dwóch względów za niska i ma krzywe plecy czyli to pewnie ta druga i co to byłby za Cliffinger jakby sie skończyło tym ze to Susan ? Więc moi mili niestety nie macie racji Pozatym przypominam ze poprzedni sezon skończył sie tym skokiem w czasie i tam Susan miała jeszcze innego męża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p