House and the team are intrigued by Scott (guest star Ashton Holmes), a man whose left brain and right brain operate independently, leaving him with two distinct personalities and no control over some of his actions. As the two sides of Scott’s brain struggle for dominance, his warring personalities make it increasingly difficult for the team to figure out what is causing the unique problem. The team is forced to use some unusual methods to get him to cooperate with their necessary testing. Meanwhile, when House refuses to make an appearance in the clinic, Cuddy takes an unconventional approach to force House to make up the time with a very particular patient (guest star Carl Reiner).
Data emisji: 11.05.2009r.
FINAŁ SEZONU
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mocne, ale szczerze mówiąc liczyłem jednak na coś więcej.
Jak by ładniej połączyć przedostatni odcinek z końcówką tego wyszłoby coś fenomenalnego, mógłbym nawet powiedzieć że jeden z najlepszych odcinków jakie widziałem.
Fajnie pokazali sprzeczność na Grega na podstawie pacjenta, House nie wiedział czego chcę, pogubił się i zatracił poczucie rzeczywistości. I teraz wylądował w psychiatryku, co może doprowadzić do kilku świetnych odcinków.
Ciekawe jak dalej potoczy się kariera medyczna i związek z Cuddy. Już nie mogę się doczekać jak będę oglądał na bieżącą i czekał tydzień na następny odcinek
I mam nadzieje że Amber jeszcze się pojawi
Ciesze się ze śluby Chase'a i Cameron, ale można go było zostawić na lepszą okazję.
Trzyodcinkowy (bo chyba tak trzeba to rozpatrywać) finał wypadł jako najlepszy ze wszystkich do tej pory. Powiem tylko że chcę więcej
Co za zły motyw To pokręcenie rzeczywistości, czysty solipsyzm - mocne. Trauma wielka Ale, cholera, skoro House wydarł się na cały szpital, że spał z Cuddy, dlaczego ona tak zareagowała, skoro jednak to nie miało miejsca? I ich rozmowa? Też wskazywała na to, że jednak się przespali ze sobą. Brak konsekwencji tutaj.
Damn, Cuddy 20 lat czekała na House'a, a i tak nic z tego, na razie
Ciekawe, czy to rzeczywiście przedawkowanie vicodynu... Nie moge się doczekać września skrajnie!
Be Ironic napisał(a):Ale, cholera, skoro House wydarł się na cały szpital, że spał z Cuddy, dlaczego ona tak zareagowała, skoro jednak to nie miało miejsca?
Dokładnie to samo pomyślałam. A poza tym House zawsze wygadywał głupoty, więc zdziwiło mnie że wszyscy pracownicy byli tacy zszokowani i potraktowali to na serio.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p