In the fifth season finale, a hoarder's remains are found, and the team goes in to investigate. Meanwhile, Booth and Brennan are given once-in-a-lifetime opportunities, and Angela's dad returns.
Data emisji: 20.05.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
I po finale. Cliffhanger zupełnie mi się nie podobał. Czemu Bones i Booth nie mogą być po prostu razem? Przez ten rok na pewno wiele się zmieni. Sprawa jak na finał słaba. Oczekiwałem jakiś fajerwerków, a dostaliśmy zbieracza który powinien być w środku sezonu. Najfajniejsze sceny było z Hodginsem i ojcem Angeli. Kradzież samochodu razem ze Sweetsem genialna XD Mam nadzieje, że 6 sezon będzie dużo lepszy od tego.
sprawa kiepska, ogólnie to rozstanie bohaterów wyszło takie naciągane i sztuczne.. nagle im się odechciało pracować nad morderstwami. Sweets jakby nigdy nic daje Daisy wolną rękę i mówi, że ma na niego nie czekać i on nie bedzie czekał na nią, wtf?! przecież oni mieli już ślub brać a tu tak sobie po prostu odpuszczają. A Booth i Brenn może i dobrze, że przestają być partnerami, bo już sami nie wiedzieli czym są poza tym, niby chcieli a niby nie chcieli, może przez tą przerwę się zdecydują w końcu na coś. Jak na razie ochoty na 6 s nie mam za bardzo
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Mogę tylko przytaknąć poprzednikom, finał był słaby, rozstanie bohaterów naciągane. Chociaż Hodgins i Angela sobie razem pojechali. Sceny Hodginsa, Sweetsa i ojca Angeli świetne! Mam nadzieję, że następny okaże się lepszy, ten mnie trochę zawiódł...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Bo to by zepsuło już doszczętnie serial. Poza tym sam Hart Hanson powiedział kilkakrotnie, że zejdą się pod koniec serialu. Odcinek słaby, sprawa słaba, cliffhanger słaby. Z tego serialu zrobiła się istna telenowela, w której każdy kibicuje Bones/Booth. Brennan zawsze mówiła, że lubi zajmować się morderstwami, ale że jej priorytetem jest badanie starych kultur, szczątków sprzed wielu lat, itp, więc jej wybór był logiczny.
Odcinek rzeczywiście bardzo słaby. Główna sprawa nie była ani trochę ciekawa i mam wrażenie, że była tylko zapychaczem. Najlepsza scena to ta jak powiedział Czesiek. W ogóle nie rozumiem Sweetsa, przecież ona wyjeżdżała na rok jedynie. Mieli brać ślub więc chyba powinno być warto zaczekać tyle czasu? Bones i Booth już jakoś nawet specjalnie nie próbują ukryć tego, że się kochają Sama Bones chyba w końcu dobrze to zrozumiała
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p