Bobby sells his soul to Crowley in return for the location of Death. Meanwhile, Castiel must intervene when Pestilence infects the Winchesters with a deadly disease, and Dean make a deal with Death.
Data emisji: 06.05.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
powrót Casa jako człowieka hmmm... smutne, szkoda mi go było,
Śmierć okazała się interesowana i poszło łatwo, Zaraza była ciekawa szkoda, że na niego nie poświęcili całego odcinka jak na Głód i Wojnę, bo to ciekawy Jeździec był,
Śmierć była genialna, ta scena jak uśmierca faceta na chodniku. Chociaż w zwiastunie mi się bardziej podobało Zaraza był ohydny, ta zielona maź fe! szybko się go pozbyli. Z tym pierścieniem śmierci trochę za szybko poszło, no ale cóż okazało się, że Śmierć ma w tym własny interes, że też chce się pozbyć Lucka. Dean jak podejrzliwie jadł tą pizzę No i okłamał Śmierć, chociaż w chwili gdy składał obietnicę nie wyglądał jakby kłamał. Pocałunek z języczkiem Bobby'ego uwieczniony przez Crowleya rozwala mnie ten koleś.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Co za genialny odcinek! Od początku do końca napięcie, polowanie, kapitalne momenty i odrobina humoru. Zaraza była okropna. Polowanie wyszło świetnie, szczególnie jak bracia zaczęli mieć symptomy choroby. pojawienie się Castiela niespodziewane, ale mocne. I kolejny pierścień zdobyty. Narada u Bobego genialna szczególnie jak wpadł Crowley. Uwielbiam tego demona Zdjęcie z pocałunkiem z Bobym najlepsze i jak się sam z pytał czy go pocałował Potem niespodziewany prezent dla Bobeygo w postaci zdrowych nóg niezły, ale wcześniej szantaż że dusza jest jego polisą bezpieczeństwa. Sierp też fajny Deanowi podarował Terrorystyczna akcja Casteila, Bobego i Sama była najsłabsza w odcinku chociaż strzelanina fajna. I jak Cas rozwalił łeb temu demonowi co naskoczył na Sama Najgenialniejsze momenty były ze śmiercią. Na początku ta piosenka, a potem rozmowa z Deanem. Mocny moment. Tego się nie spodziewałem, że Śmierć po prostu podaruje Winchesterom pierścień bo jest więźniem Lucyfera. Szok. I ta pizza na stole Muszę to napisać - jeźdźcy są dobrani genialnie. Każdy się czymś charakteryzuję i wyróżnia. Lepiej nie mogli trafić. Szkoda tylko, że tak ich mało. Nie podoba mi się tylko zapowiedź finału - Sam powie tak Luckowi, a pierw nachla się demoniej krwi. Ciekawe tylko jak to wszystko się skończy. Po pójściu Deana do piekła i uwolnieniu Lucyfa w finale 5 sezonu można się spodziewać czegoś niesamowitego.
Cas <3 Crowley też świetny. Bobby i zdjęcie XD odcinek rzeczywiście lepszy. nawet mogę powiedzieć, że mi się podobał
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Fajnie wyglądała ta zielona maź na Zarazie. Żałuje tylko, że taki krótki epizod z nią w roli głównej. Szybko poszło, Castiel mimo utraty swoich mocy podołał zadaniu. Szkoda mi było mojego ulubionego Aniołka. Castiel jest świetny!
Śmierć po prostu pobiła wszystkich innych Jeźdźców na łopatki! Mocne wejście, oglądałem tą scęnę kilka razy i nie mogłem się nadziwić jej genialnością. Po raz kolejny świetna charakteryzacja i pozostaje tylko żałować, że twórcy potraktowali Jeźdźców po łebkach. Jak dla mnie wątek Jeźdźców mógłby się ciągnąć cały sezon. Niespodziewana ugodowość śmierci... Poszła na układ z Deanem oddając mu pierścień...
Crowley - mistrzu!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Wow, Śmierć wyszła kapitalnie ten klimat, naprawde super. Bracia zbyt łatwo zdobyli te pierścienie , ale niech już im będzie. Zaraza mi sie nie spodobał , wiec dobrze , ze szybko sie nim zajeli. Śmierć była nie do pokonania wiec jedynym rozwiązaniem była umowa. Bobby i jego pocalunek z Crowleyem , ten demon jest nie do przebicia . No i Bobby w końcu ma zdrowe nogi , poświęcił sie , więc mu sie należało .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p