A minister's daughter turns a town full of citizens ready to fight the Apocalypse against each other.
Data emisji: 08.04.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
nawiązując do ostatniego odcinka 4 serii, ciekawi mnie jedno dlaczego do wszystkiego został wybrany sam? chodzi mi szczególnie o uwolnienie lucyfera i tych wszystkich wątków z poprzednich serii? on jest jakimś ich ulubieńcem czy co??
Oglądaj. W piątym sezonie wszystko zostanie wyjaśnione. Jednak w ramach pomocy cytat z BSG: All of this has happened before and all of this will happen again
Trochę odcinkiem jestem rozczarowany. Liczyłem, że Michael Shanks dostani jakąś ważniejszą rolę a wypowiedział tylko parę słów. Fajnie za to, że Lisa się pojawiła. Taki mały smaczek Zwątpienie Deana coraz większe, nawte pojechał do niej żegnać się. Ciekawe czy będzie w następnym odcinku chciał powiedzieć "yes".
Dziwka Babilonu pomysł na odcinek bardzo mi się podobał. Miasteczko w Minnesocie pełne łowców, którzy przygotowują się na Sąd Boży. A wszystko to okazuje się manipulacją demona. Podobało m się:)
Pijany Casteil Świetna scena jak pojawia się u Sama, który jako jedyny wierzy, że mają jeszcze jakieś szansę.
hmmm... mam mieszane uczucia co do odcinka, niby było pare fajnych scen ale jakoś nie leżał mi ten odcinek, Dziwka Babilonu fajny motyw, ale zabicie jej też zapewne bylo manipulacją aby Dean zrozumiał że jest Sługą Bożym, porzucenie Sama kiepski pomysł, nie powinien Dean uciekać bo robią powtórkę z rozrywki mianowicie ucieczki Sama, pożegnanie z Lisą jakoś nie przekonało mnie niby ciepły gest mający nadać dramatyzmu sytuacji, ale trochę naciągane, chociaż miałam chwilę zwątpienia i myslalam, że Lisa wyzna, że Dean jest jednak ojcem Bena...
zdziwił mnie widok Lisy na końcu. Ładna scenka, ale taka jakby na siłę doklejona. Nic o niej nie wspominali a tu nagle takie wyznanie Deana. Widać , że chłopak ma już dość wszystkiego. Nie wiem czemu ale cały czas wydawało mi się, że z głębi domu Lisy wyjawi się jakiś jej facet
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Całkiem ok ten odcinek. Całe miasteczko ludzi broniących się przed demonami, a Sam i Dean w środku całego tego burdelu. Dziwka Babilonu wymiatała. Widzieć Cassa w takim stanie, wypowiadający takie słowa - niezwykłe. Castiel podupadł, wszystko w co wierzyć straciło wartość, ojciec go opuścił. Ciekawe jak nasz ulubiony anioł sobie z tym poradzi.
Dean nagle postanowił, że jednak powie "tak" i zgodzi się tym samym na bycie naczyniem Michała. Dziwne, mało realne jak dla mnie. Nagły zryw i wielka miłość do Lisy. Jakoś nie widać było, żeby po ostatniej wizycie u niej jakoś bardzo cierpiał. Ta Lisa też dla mnie jakaś sztuczna. Końcówka słaba i jak dla mnie nierealna. Zobaczymy co się stanie w następnym odcinku...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Po co ta Lisa była to ja nie wiem. Lubie ją, ale żeby Dean, az takie wyznanie przed nią , nie kupuje tego. No i Deanowi sie odmieniło , w końcu musiało sie tak stać, i teraz to on będzie tym , który zacznie popełniac błędy. Dziwka Babilonu niezła , a miasto pełne łowców podobało mi sie . Pijany Cass nie był zaskoczeniem, po prostu anioł sie załamał . Ogólnie to troche nudno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p