When a subway train is thrown off the track by 60,000 gallons of flood water, a partially skeletonized body emerges out of the overflow. While Dr. Sweets, a passenger on the derailed train, copes with post traumatic stress, the rest of the team and intern Daisy Wick (guest star Carla Gallo) get to work on identifying the victim as Martin Aragon, a professional ghost writer caught up in a deadly love triangle. Meanwhile, Brennan releases her second book to great success, but has to accommodate a nosy reporter, and Sweets' near-death experience leads him to make a drastic decision.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Stęskniłem się za tym serialem więc powrót nie mógł mnie nie zawieść. Początek mocny - "trzęsienie ziemi" i powódź w metrze z udziałem Sweetsa. Śledztwo też dobre, ale na pewno nie powyżej średniej. Najlepsze za to były relacje między bohaterami np. rozmowy o stronie 187 albo jak Bones pytała się tej japonki czego nie notuje Ostatnia scena z BB fajna Szykuje się też nam ślub - Sweets i Daisy. Fajnie Swoją drogę Daisy była w tym odcinku zabawna jak nigdy, chyba na każdej scenie z nią się śmiałem.
Wszystko było fajne, ale prosze, błagam, usuncie Sweetsa. Nie moge na niego patrzeć, aktor nie umie grać, a postać jest masakryczna. Daisy natomiast jest fajna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p