pobierz plik w całości
Data pierwszej emisji: 09.02.2006 r.
Scenariusz: Steven S. DeKnight
Reżyseria: Whitney Ransick
Mroczna i burzowa noc. Podczas, gdy Chloe bierze prysznic w Talon uderza piorun. W wyniku tego gasną światła. Chloe ukazuje się dziewczyna z zakrwawionymi dłońmi , która prosi o pomoc. Przerażona jej widokiem Chloe zaczyna krzyczeć. Kiedy Lois wchodzi do pokoju, widzi swoją przyjaciółkę z pociętymi nadgarstkami. W szpitalu Lois opowiada Clarkowi co się wydarzyło. Chłopak odwiedza Chloe, ale ta nie pamięta nic od czasu jak brała prysznic.
To było sweet, gdy Clark zabrał Chloe ze szpitala, nie chciał jej oddać do Belle Reve No i smutna scenka na końcu, gdy Chloe odwiedza matkę.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nie komentowałem, bo nie miałem dostępu do kompa, albo zwyczajnie mi się nie chciało. No, ale w końcu wypada coś napisać na temat tego piątego sezonu. Do odcinka sie nie odniose, bo był nudny troche, najgorszy w tym sezonie, więc to przemilcze.
No więc, sezon jest zdecydowanie najlepszy. Nie było do tej pory nudnych odcinków, każdy wciągał. Podoba mi się. Mam nadzieje, że teraz nie przyjdzie plaga nudnych (jak to było w trzecim czy czwartym sezonie przy tych samych numerach odcinków... ). Chloe jest zdecydowanie moją ulubioną bohaterką. Lana troche wkurza, no ale jej się nie da nie lubić. Lois jest świetna, kłótnie z Klakierem. W sumie to się cieszę, że Johnathan zmarł. Teraz Lionel ma drogę otwratą do Marthy. I Martha sie wybije, będzie senatorem. Łiiii! No więc, podsumowując - świetne, oby tak dalej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p