Now that Derek has the engagement ring, he searches for the perfect way to propose to Meredith, as Lexie demands that Mark go public with their relationship, and Bailey, encouraged by her work on recent cases and by Dr. Dixon, considers a new direction for her medical career.
Data emisji: 05.20.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cristina/Owen <3. A ta babka to była jego ex, czy kto?
Scena z uściskiem dr Dixon była śmieszna. Reakcja Cristiny rewelacyjna
Der/Mer - nuda . Niech on się już jej oświadczy i będzie spokój
Arizona/Callie - nagle się okazuje, że połowa kobiet z SGH jest lesbijkami? no c'mon!
Całe szczęście, że już Denny'ego nie było
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
ja myślę że ta kobieta od Hunta to mogła być żona jednego z jego kumpli z Iraku. W końcu wszyscy zginęli i może teraz boi się zobaczyć z żoną najlepszego nieżyjącego kumpla, boi się jej spojrzeć w oczy czy coś.
Cristina była mocna w tym odcinku, w ogóle cała sprawa z doktor Dixon, dziewczynką Bailey była fajna. Bailey niedługo asystentką? Hmm, ciekawe kto zostanie szefem rezydentów.
Szef, Alex i ten stażysta po zabiegu wyjmowania czegoś z tyłka komuś, lol, moja reakcja była podobna do ich reakcji.
Nie wkurzają was już te wszystkie tajemnice SGH które i tak nie są tajemnicami? Bo mnie bardzo. No a MerDer to już normalka że flaki z olejem, przywykłem do tego. A co najlepsze, pewnie się jej nie oświadczy w ogóle bo pojedzie do Addie. ;d
Izz bez Danego, fajnie, ale wariatka myśli teraz że jest nieźle chora i pewnie tak naprawdę jest, a ta anemia to tylko cisza przed burzą.
Ta Arizona chyba straciła kiedyś dziecko, widziałem już to powoli w samolocie jak leciała z Alexem, ale nie byłem do końca pewien, teraz też nie jestem, ale tak mi się wydaje.
Sprawa z lessbami mnie tak bardzo nie wkurza, ale mogłyby niektóre być trochę ładniejsze, bo Hahn i Callie misskami nie zostaną. Arizona ładna, kumpelka Mer też, ale ciekawe czy ona jest less, bo się to jednak nie wyjaśniło. W sumie to może być, bo jako jedyna z główniejszych postaci nie lata za doktorami z jęzorem do kolan.
Callie jest bardzo ładna, ale jak sądzę wy zwracacie głównie uwagę na to, że nie ma ciała modelki Co do Arizony to mi się głównie jej imię podoba A co do "lesbijek" to nie każda kobieta całująca inną kobietę jest lesbijką, ale nie będę się tutaj wdawać w dyskusje dotyczące homoseksualizmu.
No nie każda, ale po co by niby robili że się całują? Przecież to GA, Trish, nie znasz scenarzystów? A Callie jest ładna, z buzi i w ogóle, ale mi chodziło właśnie o ciało. A w realu to ja nie zwracam uwagi na figurę, no może trochę, ale nie jakoś na pierwszym miejscu.
Callie jest przecież bardzo ładna. Arizona zresztą też. Callie/Arizona? Może być ciekawie. Cristina/Owen - świetne! Ta muzyka i to rozegranie było świetne. Zdecydowanie polubiłem Cristinę. Bardzo fajnie się zachowywała. I w stosunku do rodziców, Owen'a, Bailey czy Dixon. Derek zrezygnował z oświadczyn, może byłoby za łatwo. Mer jest świetna, rozmowy o dzieciach. Ogólnie to mi się podoba to co oni w tym serialu robią. Nie wiem czemu narzekacie na 5 sezon (tak też było w 4 ). Bailey będzie asystenetem, pedriatria?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p