Beau Bridges guest stars as Eli, the neighborhood handyman who's found dead on Susan's roof. Most of the residents of Wisteria Lane will attend his funeral. The women of Wisteria Lane will recall significant moments from when Eli was present, including the day Mary Alice killed herself. Guest stars for the episode include Steven Culp as Rex Van De Kamp and Christine Estabrook as Martha Huber. Brenda Strong will also appear in person as Mary Alice.
Data emisji: 18.01.2009r. Promo: ttp://www.youtube.com/watch?v=9Z0aBFsLq0I --- Świetny odcinek, jeden z najlepszych w piątym sezonie. Eli - postac taka poboczna, a tak ważna. Widać, że odegrał wielką role w życiu Desperatek. Zapewnił Gaby przyjaciół, pomagał Susan po zakończonych związkach, pocieszał Edie, pokazał Lynnete czym tak naprawdę powinna się zająć i pomógł Bree uwierzyć w siebie. Końcówka świetna... Wszystko dzięki Mary Alice (jeny, szkoda, że tak rzadko się pojawia ). Odcinek naprawde był świetny i ja leże.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ja się popłakałam na tym odcinku.. miło było znów zobaczyć szczupłego;) Carlosa i Gaby, Rexa, Mary Alice.. nawet panią Hubner;d brakowało mi tylko Carla bo on z Susan zawsze mieli świetne sceny razem:-)
Eli to świetny facet, kto by pomyślał, że taka poboczna postać odegra taką dużą rolę, tak jak napisał to Chris.
poztym dwa teksty Toma mnie rozwaliły na łopatki: jedne z tym, że musi spuścić wodę bo go "TO" rozprasza ;d a drugi żeby Lynett przybiła piątkę z "wychodzącą" Penny. to było naj naj ;d
pozdrawiam fanów tego mega pozytywnego serialu:]
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
To chyba tylko mnie ten odcinek nie powalił. Nie mówię, że był zły, ale liczyłam że akcja pójdzie do przodu, a tu same flashbacki.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p