5x13 - Chuck Versus the Goodbye
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.

Ulubiony serial:
GoT / Fringe / Mad Men
gadu:
3343371
I jest zadowolony. 
Epicki moment!
"Take On Me" wypadło genialnie, przesłuchałem to wielokrotnie na YT i wszystkie inne występy Jeffstera (zapomniałem, że było ich tak wiele). 

Ale jestem przekonany, że kiedyś wrócę jeszcze do tego serialu, aby cieszyć się jego wspaniałością. 

Scena podczas koncertu niczego sobie. Bomba była, a Chuck po raz kolejny został bohaterem, a Sarah niestety nie odzyskała wspomnieć. Do tego świetny występ Jeffstera - kocham ich
I Morgan jako dyrygent.
Świetnie wypadła z Clarą i bronią
Jednak jeszcze bardziej mi się podobało, że postacie się rozwinęły i zmieniły swoje życie na koniec - Jeff i Lester odchodzą z Buy More, Casey wyrusza w poszukiwanie Gertrude, Morgan i Alex zamieszkują razem, a Elle i Davon wyprowadzają się do Chicago robić karierę. O nikim nie zapomniano, nikogo nie pominięto.
genialnie to wszyło i rozmowa " -Jeff ; -Lester ; -Jeff ; -Lester ;-Jeff ; -Lester ;-Jeff ; -Lester "
i to jak Sarah założyła swój stary strój
i jeszcze ten ostatni taniec Chucka i Sarah 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
|
projektowanie wnętrz kraków Projekt, Aranżacja, Nadzór. Meble kuchenne na wymiar. warsztat-wnetrz.pl |
pożyczka społecznościowa 90 kredytów udzielamy od ręki. Weź pożyczkę w Kasie Stefczyka. pozyczam.blogspot.com |
drakensang online hack 8 Lipca Bigpoint oglosil Open Beta swojej gry Drakensang Online. 10 Mar 2012. hack-center.org |