When a man dressed as Santa Claus blows himself up during a botched bank robbery, Brennan and Booth work to identify the bomber and determine his motives. Meanwhile, Brennan makes plans to spend Christmas in El Salvador, but her father (guest star Ryan O'Neal) convinces her to spend the holidays with him and Margaret Whitesell (guest star Zooey Deschanel), a newly discovered distant relative.
Data emisji: 10.12.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Fajny odcinek. Lubię Zooey Deschanel więc miło było ja zobaczyć na planie z siostrą. Szkoda tylko, że tak mało scen miedzy nimi było. A cytowanie Bena Franklina słabe. Chociaż niektóre teksty miała całkiem niezłe Kolacja świąteczna dobra. Fajne Bones miała przemówienia
Śledztwo niezłe i zaskakujące. Chociaż ja jakoś od razu się domyśliłem, że Mikołaj został zdetonowany zdalnie. Nie spodziewałem się natomiast, że za wszystko odpowiadają dwie najbardziej poszkodowane osoby.
Scena wybuchu bomby na prawdę świetnie zrobiona.
Hodgins z bomba śmiesznie wyglądał. Szkoda, że jego eksperyment nie był dłuższy
Zooey Deschanel! Uwielbiam ją, zagrała fajnie, szkoda, że nie występowała dłużej. Cytowanie Franklina rzeczywiście słabe, też mi sie nie podobało. Ale ogólnie cała kolacja końcowa świetna.
Sprawa z Mikołajem była świetna. Nie spodziewałem się, że tak akurat to rozwiążą. I scena pogrzebu i narracji tego radiowca świetna.
Mam nadzieje, że następne odcinki będą w tym samym stylu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p