Nancy tries to protect Shane and Silas from new enemies, Dean and Doug team up to topple Celia's new operation, and Andy makes a new life plan that involves Audra.
Premiera - 10 sierpnia 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek, co scena to było z czego się pośmiać.
Jak to Chris napisał, najlepszy był Shane Scena w limuzynie jak go wieźli świetna, jak ładnie przeklinał i pił wódkę, i ten uśmieszek Esteban albo reakcje Nancy jak dowiedziała się że mają gościa w bagażniku
Sceny z Celią też były fajna,jak wyrolowała Deana co było do przewidzenia i jak załatwiła sobie dostawę u Ignacia na walkach lucha libre
Podobała mi się scena jak wszyscy po kolei odwiedzali Shane'a, gadali swoje i znikali, najlepsi w tym był Andy jak się naćpał prochami i Esteban jak dał mu zegarek
Deanm i Dough będą się mścić na Celi. Coś mi się wydaje że to im nie wyjdzie
Bardziej mi się podoba to że Guillermo powrócił na chwilę i dostał zlecenie od Nancy, która nie dość że postrzeliła Cesara to jeszcze kazała pozbyć się Pilar.
Kurna właśnie zdałem sobie sprawę że jeszcze trzy odcinki i znowu prawie rok czekania na powrót Trawki. Ciekawe jak ja się skończy ten sezon, a coś mi się wydaje że Esteban może się z nami pożegnać.
Ogólnie jazda limuzyną była super! Tekst z MASHem i pielgniarką. Shane i jego teksty/wóda. Estaban i jego minka na Shane'a teksty. No i Nancy po strzale/wóda. Ładny podział, wiem. Yeah, ogólnie calkiem fajny odcinek. Teraz Dean ma poparzony interes. lol. Silas nie chce do europy jechać? Głupi on! Romowa Nancy z Guillermo na koniec byla super inteligentna ale fajna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p