Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 8 gru 2008, o 22:38 przez henet, łącznie edytowano 1 raz
Ha! Cristina wybrała Alexa. I słusznie. Szkoda tylko, że Alex wybrał Izzie. Już przez ten beznadziejny wątek z Dennym przestałam kibicować I/A jako parze, bo I. działa mi na nerwy. Jej tekst o najlepszym seksie był beznadziejny. Jak seks z duchem może być najlepszym seksem na świecie?
Cristina i Owen się rozkręcają
Mark i Lexie? Nie wiem co o tym myśleć. Chyba jestem na tak, chociaż nie ukrywam, że liczyłam że będzie z Callie, ale widać że zostaną tylko f*ck buddies
Za to Callie i Sadie? Jestem na nie. Chociaż zakłopotana C. była śmieszna
Ahhh, szkoda, że następny odcinek będzie dopiero w styczniu
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Cholera kto wymyślił ten debilny wątek Izzie/Danny koniec z tym, bo więcej nie wytrzymam, myślałam, że się pochlastam jak to oglądałam, no ile można takie pierdoły pokazywać (wybaczcie wzburzona jestem).
Cristinę zawsze lubiłam, dobrze, że nie wybrałam Mer i miała rację, że to ona zawsze wszystko bierze do siebie. Gdy jej nie wybrała to od razu, że to przez ich kłótnię, a nie przez to, że Alex umie to lepiej zrobić niż ona - kto w ogóle zrobił z niej główną bohaterkę serialu pfff.
Sloan/Little Grey mówię stanowcze nie, bo Lexie mnie drażni swoim postępowaniem, gadaniem - czyli wszystko co ma z nią z związek jest takie rozlazłe z "Drobrodusznymi" oczami bleh, a Marca bardzo lubię, więc co oni wymyślili za parę... tekst o przestrzeni i żeby Bailey coś z tym zrobiła hi hi
Denny/Izzie - no już głupszego wątky wymyśleć nie mogli...seks z duchem...no cholera. A jak gadała Cristinie o seksie, to myślałam, że padnę....
Alex - fajnie że Cristina go wybrała. Biedak tak się otwiera przed Izzie, tak się angażuje, a ta zdradza go w urojeniach...
Cristina/Owen - no w końcu jakieś konkrety. Fajnie ta scena wyglądała. Ciekawe ile razy ją kręcili. ;P
Mark/Lexie - wyglądają jak ojciec z córką i w ogóle Lexie jakaś walnięta była w tym odcinku...teach me, teach me, teach me...co to było? Poza tym Mark potrzebuje kobiety (=Callie) a nie dziewczynki....I want my McNaughty back. :
Callie/Sadie - głupi wątek i jakiś nagłe...
Meredith mnie wkurza, jest egoistką...nie wpadła na to że Cristina chciała się zachować profesjonalnie i super, że uznała, że miała by w banku solo surgery, gdyby się nie pokłóciły...
Dixon - co za nietaktowna babka...rozumiem o co jej chodzi, ale bez przesady.
George/Izzie - wow oni rozmawiają? lol i dziwne że tylko George zauważa, że coś jest nie tak (że Izzie uśmiecha się do powietrza )...
Mark/Bailey -
Ta młodsza siostra fajnie zagrała, znaczy się aktorka. A w ogóle ta aktorka ma 18 lat...w szoku byłam...
The Chief mnie wkurza.
a on mógł wybrać wtedy dla odmiany na przykład Georga
Paulina napisał(a):Ta młodsza siostra fajnie zagrała, znaczy się aktorka. A w ogóle ta aktorka ma 18 lat...w szoku byłam...
A, no właśnie, zapomniałam o niej wspomnieć. Też mi się podobało jak zagrała. I w ogóle wygląda na mniej niż 18 lat
Paulina napisał(a):Dixon - co za nietaktowna babka...rozumiem o co jej chodzi, ale bez przesady.
Ona ma zespół Aspergera, więc nie wiem czy można ją za to winić.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
bardzo podobał mi się motyw tych dwóch sióstr, motyw tej azjatki bez głosu.. świetne
nie mogę znieść wątku z Dennym. ciągle mam nadzieje, że ona już go jednak nie zobaczy a tu SUPRISE i znowu ta jego gęba uśmiechnięta. nie zniese!! chociaż jest jedna dobra strona tego motywu-polubiłam alexa tak romantic się zrobiło jnak wyznał isobel miłość.. <3
dr. Dixon wogóle nie pasuje do tego serialu! kojarzy mi się z tym filmem rain mani dustinem hoffmanem. wolałabym kogoś innego na kardio, bo ci lekarze do tej pory grali większe role, wiec jeśli dr Dixon też będzie jednym z głównych wątków to.. porażka
teach me teach me.. Boooooooże miałam ochotę wyłączyć dźwięk wtedy. pewnie mark się w niej zakocha bo zaczynają z nieg robić romantycznego faceta:-/
ktoś wyżej dobrze napisał, że grey nie powinna być główną bohaterką. bo tak... wszystko musi się kręcić wokół niej a lekarze jeszcze to potwierdzają. na bank gdyby to ona była winna tej sprawie ze stażystami a nie christina to mogłaby mieć operację. wkurzyło mnie też w jakimś poprzednim odc jak Bailey ją wybrała bo wyciągnęła tą lalkę, chociaż nawet łapy do góry nie podniosła:-/ i to nic że upuściła nerkę bo jest rozkojarzona... grrrr
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Fuck, podobało mi się znowu. Co prawda PP jest lepsze, no ale cóż. Cristina wybrała Alex'a i myśle, że dobrze wybrała. Alex powiedział Iz co czuje, a tu Denny w łóżku. Cristina była fajna w odcinku i na końcu z Owen'em. George'a dużo było! Ale sie ucieszyłem, lol. Dixon jest niesamowicie wnerwiająca, wolałem hanh. Callie i Sadie? Lexie/Mark - narazie nie kupuje, ale poczekam, bo uwielbiam Lexie.
Odcinek w sumie taki średni. Izzie i Denny to masakra -.- Lexie pod koniec straszna była. Troche przesadzała. Alex mnie zaskoczył bardzo pozytywnie. Bardzo wkurzała mnie ta siostra która siedziała przy tej drugiej. Wzruszający moment, ale ta siostra krzycząca była kiepska według mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p