Sam and Dean are tricked into attending a Supernatural convention by their super-fan Becky. Sam and Dean are in for a shock when many of the fans are dressed up like them.
Data emisji: 12.11.2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
O ja nie mogę! Co za genialny odcinek Wprawdzie słabszy od poprzedniego, ale i tak było masę śmiechu. I do tego polowanie na duchy(tego już dawno nie było). Ciesze się, że znowu pokazali Chucka, uwielbiam go i żałuję, że go tak mało. Trójkącik Becky/Chuck/Sam dodawał tylko smaku Rozłożyli mnie też fałszywi Dean i Sam. I okazało się że to para kocham ten serial I dodatkowo wskazówka do odnalezienia colta. Szkoda tylko że jeszcze 1 odcinek i przerwa.
Nooo! Dwa ostatnie odcinki były zarąbiste! Tyle Impali, Deanów i Samów w jednym miejscu. Pojawił się Chuck... i Becky - jaka ona jest denerwująca Fabuła fajnie została pociągnięta do przodu. Jeszcze się okaże, że Sam i Dean będą musieli zacząć czytać książki o sobie, żeby wyłapać takie szczegóły, które mogą się przydać ;P Szkoda tylko, że Chuck już nic (a może na razie) nie napisze...
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Odcinek bardzo fajny. Brakowało mi właśnie takiej odskoczni dość mocnej od głównego wątku. W pierwszym sezonach Sam i Dean mieli do pokonania całe multum różnych potworów. Ostatnio były głównie tylko demony i demony. Tym chętniej oglądało mi się polowanie na duchy Ta Becky była genialna I to jej przepraszanie Sama na końcu A jeśli chodzi o ten wątek książkowy (że ten Chuck pisze powieści "Supernatural", które będą ewangelią Winchesterów) to według mnie jest denny.
Ciekawy odcinek. Fajny pomysł z tym zjazdem fanów supernatural Ta Becky strasznie denerwująca, ale fajna scena na koniec była jak przepraszała Sama, że nic z tego nie będzie a Sam móił, że jakoś będzie musiał z tym żyć No i mają wskazówkę jeśli chodzi o colta, Tacy maniacy jak Becky mogą czasem się przydać
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Lol, geje mnie doprowadzali do łez tym swoim naśladownictwem. Ten głos i to wczuwanie się w rolę. Ogólnie ostatnie odcinki są świetne, zapychacze, to fakt, ale boskie. A i w sprawie Colta coś się rozwinie chyba.
Książki Supernatural coraz bardziej popularne. Fani bardzo na plus, szczególnie ta parka podszywająca się za Deana i Sama. Polowanie w czwórkę na duchu, jak dla mnie ok, ale na pewno nie na dłuższą metę. Historia duchów fajna, a zarazem przerażająca. Podobała mi się.
Becky i Chuck razem! Fajnie wyszła scena, kiedy Becky tłumaczy wszystko Samowi, a ten udaje, że naprawdę ciężko mu się z tym pogodzić. Becky się przydała. Przynajmniej teraz bracia wiedzą kto ma colta. Crowley - czyżby pojawił nam się niedługo nowy, ważny demon w serialu?
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Kolejny dobry odcinek. Ogólnie pomysł ciekawy Chuck i Becky byli rewelacyjni J Zwłaszcza Becky , którą uwielbiam te jej zaloty do Sama, a pozniej jak mowi , ze nic miedzy nimi nie wyjdzie bo ma Chucka, świetne J no nic Sam będzie musiał jakoś żyć dalej . Udawany Dean grubasek i Sam chudzielec J . Dobrze , że się przydali z tym paleniem zwłok, i nawet kilka dobrych poważnych tekstow mieli , ale , że są parą? Tu mnie zaskoczyli . Ogólnie to wszyscy fani swietnie udawali w tej grze, a bracia musieli jakoś przywyknąć J. Duchy dzieci całkiem fajne. No i mimo , ze to był kolejny świetny zapychacz, to dzieki Becky bracia wiedza gdzie szukac colt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p