Meredith's old friend Sadie (Melissa George) becomes an intern at Seattle Grace, but Meredith's other friends aren't exactly welcoming; new surgeon Virginia Dixon (Mary McDonnell) brings rules and order to the OR; and Lexie leads the interns in secretive, unorthodox surgical-training sessions.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
D/I - wszystko by było dobrze, gdyby nie ta końcówka. Niepotrzebnie rozbudowują ten wątek. Ich sceny były fajne i taki wątek na pewno był potrzebny (3. albo 4. sezon były odpowiedniejszy na ten wątek, no ale stało się), ale w tym odcinku powinien się był skończyć. Alex spala sweter, Izzie dotyka Denny'ego i on znika. No i ten rozdział zamknięty...
Alex bardzo wspiera Iz. Mam nadzieję, że się chłopak nie załamie, że kolejna wariuje...
Nie polubiłam Sadie. Po pierwsze: Wypchnęła Cristinę z łóżka! (ale za to scena Der/Cr w kuchni była świetna ) Poza tym wpycha się tam gdzie nie trzeba i jest szurnięta. Ta lekarka, Dixon, też taka dziwna, ale przynajmniej jedna w miarę profesjonalna osoba w tym szpitalu. ;P
Cristina/Owen - pocałunek był niby fajny, ale z drugiej strony dziwny. Mam nadzieję, że Owen się rozwinię, bo narazie trochę nudzi.
Callie - załamała się. Myślę, że wypuściła z siebie wszystkie żale, emocje z ostatnich lat. Mark ją wspierał i bardzo dobrze. Mark/Callie FTW!
MerDer - tym odcinku mi się podobali. W końcu mieli sceny typowej pary. No i Mar opowiada mu o Sadie...na początku myślałam, że powie: W were a couple.
Paulina napisał(a):D/I - wszystko by było dobrze, gdyby nie ta końcówka...Alex spala sweter, Izzie dotyka Denny'ego i on znika. No i ten rozdział zamknięty...
No właśnie to było dziwne/chore/baaardzo dziwne... co to miało być ?!
Paulina napisał(a):scena Der/Cr w kuchni była świetna
ha ha tu się uśmiałam
No i oczywiście scena Der/Mark o "Little Grey" i "Little Mark" ha ha XD
Sadie była w porządku. Mer jako śmierć. Ostatnie sceny były świetne, Owen/Cristina i w barze. Stażyści są naprawde głupi (szukałem eufemizmu, ale ;])... Ciąć się? No, ale czego sie nie robi dla nauki... Brakuje mi George'a... Mógłby wspierać Iz... Denny, o nie. Troche sie to wymyka spod kontroli...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p