Several Wisteria Lane residents are trapped inside a nightclub fire. Julie comes to visit Susan with her surprising new boyfriend; Gaby uncovers the unsettling truth about Mrs. Hildebrand's past; Katherine has a confession to make to Susan; a reporter looks to expose Bree's imperfections; and Lynette learns Porter and Anne Schilling plan to leave Fairview and disappear. Meanwhile, everyone has gathered at a club to see the guys play in the annual " Battle of the Bands" when a fire erupts, threatening the lives of those in attendance. Some will fall as a hero will rise.
Premiera - 16 listopada 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wow, świetny odcinek. To podpalanie Dave'a... tego sie nie spodziewałem ;] A o którego z listy temu doktorowi chodziło i o co wogóle tam chodziło? O Carlosa? Zabiłbym gościa, jakby Jackson zginął. Brakuje mi tego, że dziewczyny na wizji wogóle ze sobą nie rozmawiają... Ciągle tylko własne problemy i tyle... Ten chłopak mojej ukochanej Julie było obleśny Czekam na następny odcinek
Ja myślę, że chodziło o Mike'a, bo jak Dave go wynosił z budynku to mówił, że z nim jeszcze nie skończył czy coś takiego. I jeszcze w którymś z wcześniejszych odcinków Dave wypytywał go o wszystko. Tylko o co dokładnie chodzi? Pewnie jak zwykle się wyjaśni dopiero pod koniec sezonu
Co Julie widzi w tym starszym facecie? . Susan przeszkadzająca im w tańcu była świetna
Scena w domu Bree też była fajna. Orson czytający książkę i palący fajkę
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
co do Dava ---- mówie Wam, że tu chodzi o ten wypadek, który spowodował Mike i Susan (ten w którym zginęła ta kobieta i jej mała córeczka - Dave to musi być jej mąż, który chce się zemścić - tak mi się wydaje)
jakbym była Gabi zostawiłabym tą starą babkę w ogniu i Julie... tęskniłam za nią ;]
odcinek najlepszy z całej serii, porównywalny do tego z tornadem:) pozdrawiam
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p