Marshall and Lily want to hook up with Barney and Robin for double-dating and fun, but their desperate eagerness to please is a huge turn-off. Meanwhile, when a succession of girls come to his apartment and immediately fall asleep, Ted is bummed to learn he is a "Sexless Innkeeper" whose "dates" are only interested in a comfy place to crash...
[JEN] This cute girl greets Ted at the bar and amazes him when she invites herself to his place. However, once she gets inside his apartment, she immediately falls asleep on his couch...1 speech & 3 lines, 2 scenes (9)
[PEG] This cute, spunky girl is Ted's new neighbor. She introduces herself to Ted, but is put off by his bizarre and insulting response...1 speech & 2 lines, 1 scene (48)
[JOE AND KATE PURDY] Seen in flashback, this young couple in their early 30s spends an evening with Marshall and Lily, but are obviously turned off by Marshall and Lily's obvious eagerness to please...1 line, 1 scene apiece (5)
[PAUL AND GERI STEIN] Late 20s to early 30s, another couple on a double date with Marshall and Lily, they are having a terrible time. Their boredom turns to terror when they try to leave -- and Lily locks them in...1 line,sptv050769 1 scene apiece (6)
[FALGUNI] A plain looking East Indian woman in her 40s, she's seen in flashback on a double date with Marshall and Lily. She also dismays Marshall and Lily by making it clear she just wants to be friends...1 line, 1 scene (7)
[HOSTESS] When Barney and Robin ask for a table, this hostess in her mid 20s disdainfully inquires "Just the two of you?"...1 line, 1 scene (40)
[PY AND SHEA] A Hawaiian couple in their early 30s, they have been having a grand time with Marshall and Lily -- but Marshall and Lily decide that they'd rather be with Barney and Robin...1 speech, 1 scene; 1 line, 1 scene respectively (44)
Premiera - 13 października 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 15 paź 2009, o 01:13 przez Czesiek_PL, łącznie edytowano 1 raz
Haha z całego odcinka najbardziej spodobała mi się końcówka. Ted opowiedział swoją historię, Barney oczywiście nie uwierzył "No way, you made up" , a tu nagle z pokoju Teda wychodzi zajebista laska w samej jego koszuli i Barney ledwie zawału nie dostał Ted wyrywa najlepsze laski, a Barney jest z Robin i końcówka "What have i done" I Ted jest górą. Miał Robin dla siebie przez rok, znudzilo mu i teraz robi za kawalera Barney też tak długo nie wytrzyma jak będzie widział, że z pokoju Teda co dzień wychodzi inna sexy laska Marshal i Lilly... Nie wiem, ale te ich sceny z parami, na siłe spędzaniem czsu z innymi parmi nudne. Doszło do tego, że po raz pierwszy przewijałem niektóre kawałki w tym rewelacyjnym serialu Jak narazie Ted rządzi i Barney z Robin. Marshal i Lilly byli dużo lepsi przed ślubem, a teraz stare pryki...
Genialne to było! Jeden z lepszych epizodów ever, IMO.
Marshal i Lily byli świetni. Podwójne randki w ich wykonaniu znakomite były. I mejle rozsyłane przez Marshala. Najlepszy był pogrzeb tego kota i złość matki Lily.
Wiersze Teda i Barneya też świetny i pomysł z innkeeperem genialny.
btw The Sexless Innkeeper - zmieniono tytuł odcinka.
Kapitalne. Świetne. Genialne. HIMYM Cudowny epizod na którym zamiast szczerzenia zębów był autentyczny śmiech
Podwójne randki w wykonaniu Marshala i Lili były świetne, to jak starali się żeby wszystko wyszło świetnie i nic im nie wychodziło i to pełne przekonanie że był to cudowny wieczór. Końcówka też świetna jak Marshal i Lili oraz Barney i Robin obejmują się w strugach deszczu
Scenki z śpiewającym Marshalem też niczego sobie. Już nie mogę się doczekać musicalowego odcinka serialu.
Pomysł z sexless innkeeper'a również trafiony jednak o wiele lepsze były wiersze i ta stylizacja na XIX wiek. Padłem jak zobaczyłem Barneya w tych włosach
Dobra też była scena jak Barney i Robin obiadali się lodami
Zgadzam się z Lucas Scott że Marshal i Lily to nie o co kiedyś, ale nadal śmieszą i są jedną z najlepszych serialowych par
scena w deszczu była soł EPIC haha dawno takiej dobrej sceny w HIMYM nie było wiersze Barneya i Teda też były genialne PLUS Barney w dresie! 'yeah...but they're Armani' D
wydaje mi się, że ten serial nigdy mi się nie znudzi A Marshall i Lily nadal według mnie są uroczy, zawsze byli i zawsze będą to jedyna para, która jest ze sobą od początku [bo mały epizod z jej wyjazdem się nie liczy XD] serialu i nie zanudzają mnie na śmierć.
Te podwójne randki dobre Jakiś czas temu miałem maraton wcześniejszych odcinków i akurat trafił się jak Marshall był sami i chodził do restauracji, chciał miejsce i ta odpowiedź: tylko pan?, to tutaj podobnie Barney i Robin mieli Końcówka też dobra, fajny wierszyk Tedda, no i słowa Barney'a Tylko jakoś gra aktorska straszna jak dla mnie, przynajmniej w scenie na deszczu Robin i Barney'a jak i na koniec Barney'a z tym "what i have done"
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Pogrzeb kotka mnie rozwalił i w ogóle wszystkie filmiki Marshalla A wierszyki Teda i Barneya.. genialne Lily i Marsh byli dobrzy z tymi randkami, fajnie było to zrobione jak Robin i Barney nie chcieli się z nimi więcej spotykać i LM mówili o tym jakby stracili swoją drugą połówkę
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p