Meredith gets upset when Derek finds her mother's diary; Callie worries about her first "official" date with Erica; and Cristina discovers a part of the hospital that neither she nor her fellow residents had seen before.
Premiera: 16 październik 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Sceny Callie/Erica/Bailey były w tym odcinku najlepsze
Dziwna sprawa z tym oddziałem dermatologicznym, że nikt tam jeszcze nie był.
Facet bez twarzy
No i Georgie w końcu zdał egzamin. Yay!
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
MerDer - mogliby usunąć ten wątek Meredith jest taaaaka męcząca... Główna postać, a nic nowego nie wnosi do serialu. Izzie/Alex - czekam na odnowienie romansu Callie/Erica - śmieszne sceny były, ale wątek średni ogółem stwierdzam, że odcinek średni; całe gadki o oddziale dermatologicznym zamiast śmieszyć to nudziły. i teraz najważniejsze pytanie: Kiedy pojawi się dr. Hunt?? (Cały czas przebieram nogami, bo nie mogę się doczekać kiedy będzie w odcinku )
AI...dokładnie o to mi chodziło...czekam na to od 1. sezonu, więc najwyższy czas. Myślałam, że po hello będzie inaczej, ale to jest Alex i on zawsze udaje, że go nic nie rusza, ale na końcu w barze się trochę otworzył i było miło na nich patrzeć.
MerDer....flaki z olejem część tysiąc pięćset, sto dziewięćset...czemu Mer ma jeszcze większe wątpliwości niż w poprzednich sezonach?
E/C - nie jestem fanką tego wątku, bo nie widzę chemii, po stronie E widać, że coś jest, po stronie C widać tylko niepewność. Ale Bailey i tak wymiata.
Szkoda mi było Lexie...kompletnie o niej zapomniał...
Facet bez twarzy... :
Dziwna sprawa z tym oddziałem dermatologicznym, ale przynajmniej śmiesznie było.
Kurde, co się stało że ja jeszcze tego nie komentowałem?
Zapomniałem co było tak dokładnie, ale GA jest takim serialem że nie zapomnisz wszystkiego do końca. Pamiętam dzieciaka i człowieka bez twarzy, to było śmieszne i ble. i pamiętam też oddział derm. Pamiętam przyczepę Dereka z Cristiną i Mer na końcu. Wiem że George zdał i takie tam.
Callie z Bailey były świetne w sali przedoperacyjnej. ;d
Bardzo dobry odcinek. Wogóle podoba mi się ten piąty sezon do tej pory, oby tak dalej! Co Wy tak narzekaliście na ten sezon jak jest świetny? George'a uwielbiam! Po prostu jest świetny. To jak 'poświęcił' się dla tego małego. I pomylił operacje - padłem. Zdaaał! yay. Dermatologia i Cristina - LOL, dziwne to było jakoś. I właśnie, pierwszy raz tam byli? Alex był wkurzający - ukradł Izz operacje i wogóle ten ich związek się nie posuwa. Izz jak w niego rzuciła. Callie/Erica - fajnie razem wyglądają i wogóle. I fajną pare razem tworzą. Mam nadzieje, że nic nie popsują.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p