BOOTH AND BRENNAN INVESTIGATE THE MURDER OF A SECRET AGENT ON “BONES” THURSDAY, SEPTEMBER 24, ON FOX
Brennan and Booth investigate the body of a man murdered for the undisclosed contents of a briefcase. Early evidence leads the team to suspect secret operatives are at work, and their theories are supported when the liquefied remains of a CIA agent are discovered in the trunk of a car. When Brennan and Booth interrogate the CIA’s Assistant Director of Intelligence, they are left unsure of his allegiance to the U.S. Meanwhile, Brennan’s best-selling book leads to financial success and serves as a point of contention with Booth, and Jeffersonian intern Wendell (guest star Michael Grant Terry) loses his scholarship, leaving the team to look for alternative funding to keep him around in “The Bond in the Boot” episode of BONES airing Thursday, Sept. 24 (8:00-9:00 PM ET/PT) on FOX (BON-502) (TV-14 V)
Cast: Emily Deschanel as Dr. Temperance Brennan; David Boreanaz as FBI Special Agent Seeley Booth; TJ Thyne as Dr. Jack Hodgins; Michaela Conlin as Angela Montenegro; Tamara Taylor as Dr. Camille “Cam” Saroyan; John Francis Daley as Dr. Lance Sweets
Guest Cast: Michael Grant Terry as Wendell Bray; Christopher B. Duncan as Arthur Rutledge; Michael Arden as Harold Prescott; Emily Foxler as Lena Brodsky; Riki Lindhome as Mandy Summers; Katherine Kamhi as Officer Lisa Kopek; J.J. Soria as Pedro Marquez
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Zdecydowanie lepszy od pierwszego odcinka, powrócił Wendell, z czego się bardzo cieszę. Fajnie jakby został na stałe. Świetnie, że Anonim mu pomógł ze stypendium. Sprawa nawet ciekawa, podobieństwa do James Bonda zdecydowanie na plus. Booth się normalnie zachowywał i chociaż się nie zastanawiał "czy kocha czy nie kocha" Bones. Mam nadzieję, że następne odcinki też będą trzymały poziom.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Asystent, którego mi brakowało w poprzednim odcinku w końcu się pojawił, ale szkoda, że to nie był Nigel-Murray . Mam nadzieję, że stypendium Wendella nie oznacza, że będzie pojawiał się w każdym odcinku. Lubię go, ale podobała mi się różnorodność asystentów.
Scena B/B na końcu odcinka jak naprawiali rury była sweet . I do tego Bones mówiąca, że jest tak dobrą uczennicą, jak dobry jest jej nauczyciel, a tu zaczyna ciec woda
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Odcinek zdecydowanie lepszy niż premiera sezonu Super, że Wendall będzie mógł dalej odbywać praktykę, lubię go, ato dzięki anonimowym wpłatom, które starczyłby na 3 stypendia Bond, James Bond - ha ha świetne porównania "nie znaleźliście śladu martini?" i "Bond was a winnie" Pani Rolex zniszczyła swój zegarek ostatnia scena była fajna, ale nauczyciel i uczennica muszą się jeszcze troszkę poduczyć bardzo się cieszę, że Booth nie przeżywa już emocjonalnych rozterek, nie pasowało mi to
O wiele lepszy odcinek od poprzedniego. Tak właśnie powinna wyglądać premiera.
Szpiegowskie klimaty mi się podobają, a tutaj było tego pod dostatkiem. Szkoda tylko że Hodgins nie snuł swoich teorii spiskowych
Odniesienia do Bonda bardzo fajne, najpierw szpiedzy, potem szybkie samochody, zabawki, pistolety i tortury, świetnie się wszystko ze sobą komponowało. I rozwiązanie sprawy może nie było jakieś zaskakujące, ale zgrabnie została poprowadzona.
Na plus to że było dużo scen w laboratorium, tego mi brakowało w poprzednim odcinku.
Wendell zostaje, ciesze się bo go lubię. Ciekawe od kogo dostał trzecie stypendium bo pierwsze dwa raczej od Bones i Hodginsa
Mnie interesuje czy w następnym odcinku będzie kolejny praktykant czy znowu Wendell.
Sceny Bones/Booth też niczego sobie. Szczególnie ta ostatnia jak nie udało im się naprawić kranu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p