pobierz plik w całości
Rory calls Lorelai from Rome and admits that she made a mess of things with Dean. Lorelai gives Dean a letter from Rory, but Dean's wife Lindsay finds the letter and throws Dean out of the house. Rory returns from Europe, and a terrible scene ensues when she and Lorelai run into Lindsay and her mother on the street. Meanwhile, Luke returns to Stars Hollow after many weeks helping his injured sister on the Renaissance Fair circuit. Luke and Lorelai try to find a private spot to say hello, but are interrupted by a town parade.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Deana żal?
podobała mi się scena kłótni Deana i Lindsay. Ciekawa też była gdy matka Lindsay krzyczała na Rory ( you little monster )
uwielbian Lorelai w tym odcinku, wygląda pięknie ( jak wychodzi z Sookie odpocząć od pracy i wogóle)
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
To fakt, że Lorelai wyglądała tutaj ślicznie, uwielbiam białe żakieciki Co do Deana, to właśnie jego jest mi żal, próbowałam aby mi było żal Lindsay, ale on już na pierwszy rzut oka wydaje się być tak głupia, że nie potrafię się zmusić Jest mi żal Deana z tego powodu o którym sam wspomniał, ponieważ po raz drugi zaryzykował dla kogoś, kto już raz go porzucił. I znów to on wyszedł na wszystkim najgorzej, starając się aby było jak najlepiej [Jess wyszedł na wszystkim źle, bo sam tak zdecydował].
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p