Following the events of her bombshell announcement, the fifth season begins as Nancy digs deeper into the drug world and finds comfort in an unlikely family member.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No i jest. Podobało mi się. Szkoda, że jest mało nowych wątków i dalej jest burmistrz, ale może przeżyję.
Nancy w ciąży. Ja myślałem, ze to była udawana ciąża, a tu wydaje się, że jednak Nancy jest naprawde w ciąży... Może będzie ciekawie, mam nadzieje. Ona naprawde chce być z burmistrzem? Przecież on jest... straszny. Nie pasują do siebie.
Shane sie baaaaaaaaaaardzo zmienił. Kolczyk w uchu, klnie. Wolałem tamtego, starego Shane'a. Świetna była ich bitwa. Wogóle ta scena z Andy'm, Nancy, Silas'em, Shan'em i Doug'iem genialna.
Nikt nie chciał zapłacić za Celie. Jak oni mogli?! Ale Quinn pewnie już nie będzie i Celia spokojnie wróci do domu, yay. Fajny jest ten meksykanin, może będzie pare fajnych akcji z nim w tym sezonie.
Końcówka była naprawde świetna, ten taniec i potem to spojrzenie Nancy... Ogólnie to było bardzo dobrze, ale chciałbym, aby akcja powróciła do Agrestic.
Wow, Nancy jednak jest w ciąży. A myślałam, że to tylko wkręt.
Ale najlepszy i tak był motyw z Celią, jak nikt nie chciał za nią zapłacić okupu
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Michael Franti and Spearhead - Say Hey (I Love You)
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Chris, ministrantem jesteś czy jak? Shane teraz jest zajebisty, a Celia niech gnije! Nic nie warta stara wiedźma. Dosłownie bezwartościowa. Jej ubrania były więcej warte. No i ta scena z całą rodzinką w domu i bójka było świetne. No i ostatnia scena odcinka, taniec i muzyka.
O fuck, czy Ty powiedziałeś, że ja jestem ministrantem? Ja? LOOOOOOOOOL. Shane jest fajny, ale ja wolałem dziwnego, zamkniętego w sobie Shane'a z sezonów 1-3.
Dobre rozpoczęcie sezonu, Nancy jednak nie udawała i jest w ciąży. Troche przykre, zwłaszcza po tym jak wszyscy sie o tym dowiedzieli i wychodzili bez słowa. Szkoda Nancy. Celia za to poprawiła humor , znaczy jej sprzedaz, nikt jej nie chciał, biedna nawet na organach nie zarobi . A Quinn to wogóle przebija matke, niech nie znika z ekranu! Shane na razie in minus ( kolczyk! ) taki jakby nie on. No i trawke sprzedaje nawet nauczycielom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p