pobierz plik w całościTowarzysz: Amy Pond Wrogowie: Prisoner Zero, Atraxi Miejsce: Ziemia Czas: Wielkanoc 2010 & 12 lat później
Geronimo! Nowy Doktor rozbija się na Ziemi. Nowa twarz, nowe ciało, nowy człowiek. Dopiero co udało mu się wydostać ze swojej niebieskiej budki, a już znalazł się w samym środku kłopotów, które zdają się nigdy nie kończyć. Nie ma czasu na chwilę wytchnienia po regeneracji. Bez TARDIS, bez śrubokrętu ultradźwiękowego, tylko on może ruszyć na ratunek sześciu miliardom ludzi, którzy właśnie znajdują się o włos od śmierci. Ale na Doktora nie czekają jedynie kolejne tarapaty - to również dzień, w którym pozna Amy Pond. Czy uda mu się przekonać ją, żeby mu zaufała, mimo, że zawodziła się na nim całe swoje życie?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 5 kwi 2010, o 00:56 przez Tristan, łącznie edytowano 3 razy
genialne,genialne,genialne. Już uwielbiam nowego Doctora. Uwielbiam też nową towarzyszkę. Scena posiłków była po prostu cudowna :d ale od tych paluszków rybnych z sosem waniliowym zrobiło mi isę trochę niedobrze
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ze sceptycyzmem podchodziłem do pierwszego odcinka nowego sezonu bo wiedziałem, że zniknie prawie wszystko co znajome... stary Doc, towarzysze, charakterystyczne postacie, nawet Tardis od środka... I tak się stało. Wszystko nowe. Nawet czołówkę i logo Doctora zmienili. Ale to co!!! Wyszło im to genialnie... Nie wiedziałem, że tak szybko polubię Jedynastego i jego nową towarzyszkę. Odcinek oglądałem z jęzorem na brodzie i minęło mi jak 5 minut. Oczywiście brakuje starego Doca i wszystkiego co wiązało się z nim...
W pierwszych momentach oglądania pomyślałem sobie, że jest to zupełnie nowy serial, inny, nie taki jaki pamiętałem. Później wszystko zaczęło się po czasie przejaśniać. I jest co najważniejsze WYŚMIENICIE
ano, muzyczkę z czołówki to mogli akurat zostawić starą.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
W końcu doktor powrócił. Również obawiałem się tych wszystkich nowości. Pamiętam, że gdy pojawił się wcześniejszy Doktor również za nim nie przepadałem a teraz za nim tęsknię. Nowy Doktor jest jednak OK i nawet mi się podoba, jednak znacznie bardziej jego nowa towarzyszka i Tardis zwłaszcza z zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie (ja chcę zobaczyć ten basen w bibliotece). Trochę to dziwne, że ludzie dziwili się, gdy zobaczyli obcych na niebie (zwłaszcza Amy) tak jakby Ziemi nie atakowały już niezliczone istoty pozaziemskie. Myślałem, też że każdy już wie kim jest Doktor. Jednak odcinek był świetny i nie mogę się doczekać kolejnej dawki Doctor'a Who
Nowy Doctor jest spoko... myślałam, że będzie mi się trudniej na niego przestawić... Jest inaczej niż było, to wiadome... Cóż, "The show must go on" Czołówka jest okropna. Do tej pory oglądało się świetnie, wir jakby wciągał do środka. Chociaż, gdyby przyspieszyli tą, też nie byłoby tak źle Fajnie się zachowywał w kuchni, kiedy szukał czegoś do jedzenia i nie mógł jakoś dotrzymać obietnicy "za 5 minut" Mam nadzieję, że jednak zrezygnuje z tej muchy wygląda w niej jak nauczyciel historii
- strasznie dobrze się oglądało, zwłaszcza początek i to jak Matt opowiadał o tym jak dostał rolę i jak dziadek mówił, że jest teraz sławny w wiosce :d::D w ogóle cała obsada jest bardzo fajna. No i mają rację, Matt jest genialnym Doctorem! aaa, ja chcę na plan Doctorka! aaaa
Już lubię nowego Doktora. Jest równie szalony co poprzednicy. I ten jego ekstrawagancki wygląd z muszką Chociaż wolałem płaszcz poprzedniego Doktorka. Scena z jedzeniem przegenialna. I na końcu jak jadł rybę z sosem waniliowym Amy jest fajna Ciekawe tylko jak sprawi się jako towarzyszka na innych planetach. I wygląda na to, że nie będzie się zakochiwać w Doktorze bo zaraz wychodzi za mąż Tylko czy zdążą na ślub? Jasne Nowe TARDIS jest wybajerzone Nowe dźwignie, nowe przyrządy, nowy wystrój. Cudnie wygląda. Wir Czasu też ładniejszy Tylko ten zielony śrubokręt mi się nie podoba Świetna scena jak Doktor na końcu kazał wracać kosmitą i potem jak zwiewali jak dowiedzieli się z kim mają do czynienia Ta wideokonferencja z przywódcami też fajna. Szkoda tylko, że się im nie przedstawił.
Ten odcinek jest absolutnie AMAZING. Serio, lepszego początku nie mogło byc.
Uwielbiam scene z Doctorem patrzącym na siebie i mówiącym 'well, this is rubbish. who's that supposed to be?'. I scene z rybą i sosem waniliowym. I każdą pojedynczą scene. Moge chwalic i chwalic ten odcinek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p