Twelve human skeletons are found beneath a fountain. Booth and Bones' investigation leads them to the Harbingers of a New Day, a sort of cult group that wants to live in an underwater utopia.
Premiera - 17 września 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jestem po... i jakoś mnie ten odcinek nie zachwycił. To, że Booth nie wie czy kocha Brennan czy to tylko wynik operacji i jego "snu" troszkę mało mnie to obchodzi sprawa też taka sobie, z jasnowidzem w roli głównej hmm, mogło być lepiej jak na początek nowego sezonu.
nie było źle, nie było dobrze. Głupi wątek z tym jasnowidzem... no nic, może się rozkręci
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Zgadzam się, że odcinek taki sobie, ale Bones i tak potrafiła mnie rozwalić. Najpierw z tymi 110%, potem z szansą jeden na milion . Może w następnych odcinkach coś bardziej się rozkręci. Niech się któryś z asystentów pojawi, najlepiej Nigel-Murray
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Bardzo słaby odcinek. Po kiepskim jak dla mnie finale 4 sezonu, spodziewałem się powrotu do formy, a tu niestety się zawiodłem. Booth z tą swoją "miłością", która mu niby została po śpiączce jest trochę śmieszny. Miejmy nadzieję, że scenarzyści to jakoś fajnie rozwiążą. Bones miała parę fajnych scen, ale to za mało, żeby odcinek był przynajmniej dobry. No i brakowało mi jakiegoś asystenta i ta sprawa z medium i klientem, który naciągał ludzi na jakąś utopię prawie jak z "Bioshocka". Jak na wstęp do nowego sezonu bardzo miernie, ale zobaczymy następne odcinki.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Zgadzam się ze wszystkim - jak na premierę sezonu odcinek średni. Medium była denerwująca, tak jak zastanawianie się Bootha czy kocha Bones. Ale w końcu jej to powiedział Jak dla mnie za mało akcji w laboratorium i szukania śladów. Hodgins był dobry jak pokazywał Boothowi palce żeby sprawdzić czy ma uszkodzony mózg:) Dobre też było jak we troję jechali w tym małym samochodzie Sprawa natomiast średnia, po cichu liczyłem na dłuższy wątek przynajmniej na kilka odcinków. Avalon nie podejrzewałem w ogóle a doktorka od razu. Oby dalsze epizody były lepsze.
Miejmy nadzieję, że scenarzyści to jakoś fajnie rozwiążą.
Nie liczyłabym na to. Hart Hanson jest zapatrzony w siebie i uważa Bones za najlepszy serial na świecie. Uważa że finał się podobał tylko lojalnym fanom...no cóż. Bywa.
Gdzie Bones z 1 i 2 sezonu? To był czasy. No i był jeszcze Zack!
Też sobie zadaje pytanie gdzie Bones z 1, 2 i 3 sezonu... Ale chyba odpowiedzi szybko nie dostaniemy.
Odcinek byłby niezły, jeżeli cały wątek BB zostałby poprowadzony inaczej. Ogólnie zabrakło mi troche humoru, chociaż Bones była świetna, jak zawsze. Sprawa z jasnowidze nie najlepsza, ale to i tak było tło...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p