Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

5x01 - Chuck vs. the Zoom » Zakończone Seriale » Chuck • seriale forumtv.pl

<<

nadal77

Znawca

Ulubiony serial:
Six Feet Under

gadu:
1729482

Postdodano 24 paź 2011, o 19:24

5x01 - Chuck vs. the Zoom

Spoiler:

Data emisji: 28.10.11
Spartacus * Shameless * The Walking Dead

http://www.filmweb.pl/user/DaroJuVE
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 31 paź 2011, o 00:42

Odp: 5x01 - Chuck vs. the Zoom

Mój ulubiony serial powrócił w świetnym stylu. Dostaliśmy wszystko o czym można marzyć - akcję, humor i Yvonne w samej bieliźnie :) Średnio mi się podobają kłopoty finansowe Carmichael Industries, ale to jedyna skazana na diamencie. No może poza tym że jeszcze tylko 12 odcinków do końca.

Początek świetny! Jak Sarah i Chuck rozmawiają o wymarzonym domku i okazuje się że zostali złapani. I potem gadają o super-szpiegu Caseym który też zostają złapany i w końcu wejście smoka czyli Morgana :D Genialne otwarcie sezonu w jego wykonaniu :) nieporadnie włamał się do rezydencji, a potem zaczął używać kung-fu i trzeba przyznać że akcja była całkiem widowiskowa. A potem stłukł wazę xD

Potem biedny Chuck jakoś musiał sobie radzić bez Interesektu i jak widać zazdrości Morganowi zoomowania xD jednak mimo wszystko jeździ na misję i sobie radzi. Boskie było jak robił za masażystę xD i potem jak walczył z tym kolesiem. Usypiające strzałki nie pomogły i wywiązała się walka jesli tak to można nazwać :D świetne było jak mu wszystko wyślizgiwało się :) Morgan podczas gry w squasha też świetny. I Sarah jako króliczek :)

Uwodzenie w domu Chucka boskie. Uwielbiam Yvonne :P

Akcja na przyjęciu też niczego sobie. Taniec Morgana z Sarą wyszedł świetnie. albo to jak Chuck kazał mu myśleć o bejsbolu :P Jednak akcja się zaczęła jak Chuck uratował drużynę. Genialna jego desperacka wiadomość xD i wszystko oczywiście dobrze się skończyło. No prawie bo nie dostali pieniędzy :)

Wielka konspiracja na końcu jest mi obojętna szczerze mówiąc. Ten serial ogląda się zawsze na luzie i główne wątki były dość naiwne, ale i przez to przyjemne. Znając Chuck czeka nas jeszcze kilka mocnych zwrotów akcji i może jakieś zmartwychwstanie. Liczę że ostatnie 12 odcinków będzie naładowane akcją.

Jeff w Buy More xD genialne wyszyło jak symulował chorobę, a potem sobie wstał xD
<<

eLMaQ

Moderator

Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA

gadu:
3343371

Postdodano 31 paź 2011, o 13:50

Bardzo dobry powrót Chucka! :D Uwielbiam ten serial. :)
Czesiek już się porządnie rozpisał o odcinku i w sumie moje wrażenia pokrywają się w większości z jego własnymi. :)
Yvonne w bieliźnie...nie mogłem sobie wymarzyć lepszego rozpoczęcia finałowego sezonu. :hearth Będzie mi brakować obsady tego serialu...
Morgan jako Intersekt sobie nieźle radzi, jego kung-fu i taniec wypadły naprawdę świetne. :D
Nieporadny Chuck powrócił! Scena z masażem była genialna, jego próby złapania klamki. :P
Decker jest niesamowicie wkurzający, ciekawe co on kombinuje...
Jeff na wózku i zbieranie kasy na jego leczenie. :P "Spróbujemy jakoś zmusić go do wstania z wózku albo po prostu poczekamy" :D
Trailer promujący na końcu odcinka zwiastuje genialny finałowy sezon! :D
Carrie Anne Moss w roli gościnnej! :) Jakiś niespodziewany powrót! Już nie mogę się doczekać. :P
<<

nadal77

Znawca

Ulubiony serial:
Six Feet Under

gadu:
1729482

Postdodano 31 paź 2011, o 16:12

Świetny powrót Chucka na salony! :D Ani trochę sie nie zawiodłem.
Carmaichel Industries juz na początku zachwycali, gadka o domku, a potem opowiadanie o super agencie , a tu Grimes xD.
Prawdziwe wejście smoka, a kung fu efektowne :).
No i ta waza , stray Morgan :).
Szkoda mi Chucka, że stracił intersekt, jak sie okazało , okulary były załadowane tylko na raz. Chuck zazdrości Morganowi , ale w tym odcinku poradził sobie świetnie i to on jest wciąż najlepszy. Mimo tego , że teraz to on siedzi w vanie i musi masować kolesi to on jest mózgiem tej drużyny :).
Morgan był dobry zmieniając Flash Chucka , na swój Zoom :).
Chuck jako masażysta genialny, najlepsze momenty jak mu wszystko z rąk wypadało i ta klamka xD. A ten goryl nawet nie dał sie powalić po tylu strzałkach, na szczęście jest Casey.
Właśnie brakowało mi troche akcji Casey , tego bum-bum :P, dzisiaj był tym niemym służącym xD.
Morgan jako intersekt bardzo dobrze sobie radzi , ale jeszcze musi uczyć sie od bardziej doświadczonego kolegi. Zresztą teraz są braćmi :).
Sarah cudowna, po prostu łał :), zobaczyć ją w bieliżnie - bezcenne.
CS marzą o wspólnym zwykłym domku, ale można było sie spodziewać, że nie uda im sie go zdobyć już przy pierwszym podejściu, pewnie poczekają z tym do finału :).
Jeff był dobry wstając z tego wózka :D , Jeffster znów śmieszą.
Jedynie szkoda braku kapitana Awesome no i Eli troche mało.
Po zapowiedzi następnych odcinków , będzie sie działo, już nie moge sie doczekać :).
Spartacus * Shameless * The Walking Dead

http://www.filmweb.pl/user/DaroJuVE
<<

marcinj1910

Nowy użytkownik

Ulubiony serial:
Greek i Supernatural

gadu:
2248163

Postdodano 3 lis 2011, o 21:49

Podzielam wasze zdania ale na minus zasługuje akcja z bankructwem.Tyle kasy mieli i żeby teraz ich na dom nie było stać.
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 3 lis 2011, o 22:20

Stać by ich było gdyby CIA nie zablokowało ich kont. Mnie też to denerwuje, ale i tak jestem dobrej myśli. To Chuck i tutaj wszystko się dobrze skończy :)