Chuck and Sarah's wedding prep includes one final detail: ensuring that the mother-of-the-groom makes it to the ceremony alive. Meanwhile, Morgan's responsibilities as Best Man include his most dangerous mission yet, as he faces Vivian Volkoff. Elsewhere, Ellie tends to the last details of the rehearsal dinner and seeks help from an unlikely source.
Rewelacyjny odcinek! Chuck wywijający niemalże parkour, aby uwolnić Morgana z lampek. Motywacja Morgana w vanie, The Imperial March mnie zniszczył! Nawiązania do Star Warsów świetnie, Chewie! Morgan był świetny w akcji, ten jego włoski akcent! Ten agent MI6, który wstał i zaczął gadać był śmieszny, a diabeł z Reapera po prostu go zastrzelił. Vivian dowiedziała się o matce i ojcu Chucka, obwinia Bartowskich i szykuje na nich zemstę. I ładny nam cliffhanger przed finałem sezonu zaserwowali! Wściekła Vivian z bronią DNA, ciekawe jak to się dalej potoczy. Nie mogę doczekać się finału, bo przecież Sara nie może zginąć...co nie?
Jeszcze mi się przypomniało, słodki był ten filmik o Chucku i Sarze. I to fakt, że zmontował go Jeff, strasznie mnie zaskoczył. Ale dostał całusa w usta od Ellie...ja też tak chcę!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 12 maja 2011, o 19:16 przez eLMaQ, łącznie edytowano 1 raz
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Nie ma takiej możliwości Ale cliffhanger jest i bardzo dobrze. Szykuje się dramatyczny odcinek przynajmniej początek bo liczę, że ślub się jednak odbędzie. I Jeffster wystąpi! W końcu nie może ich zabraknąć w finale Liczę też że wątek Vivian i Alexeia się zakończy. Diabeł był dobry, jak zawsze zresztą Trochę szkoda że Sarah go zastrzeliła bo lubiłem tą jego demoniczną naturę. Szczególnie jak namawiał Vivian do grzeszków Akcja z uwolnieniem Mary bardzo fajna. Szczególnie jak prowadzili Caseya i Chuck rzucił cytatem z Star Wars albo jak potem znokautował tego strażnika i potem kłótnia Mary i Sarah Morgan działał pod przykrywką jego włoski akcent był boski ale najlepszy był Imperial March i to jak Sarah się na nich patrzyła dobre też było jak Morgan mówił o zabiciu szczeniaka Lester
Dobre te nawiązania do Star Warsów. Motywacja Morgana i jego włoski. Tekst o zabiciu pieska też dobry. Świetnie udawał trupa , Casey znowu go uratował i to prawie na ślepo . Vivian jest dziwna, niewiadomo juz o co jej chodzi , dobrze , że pozbyli sie tego Diabła , bo on juz mieszał jej w głowie. A ona i tak chce sie teraz pozbyć wszystkich , musieliśmy dostać jakiś porządny Cliffhanger no i jest. Szkoda , fajna była ta atmosfera na przyjęciu, i filmik Jeffa i to jak Ellie mu podziękowała .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p