Ted talks to his future kids about the importance of being in the right place at the right time.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Się porobiło... Ted cały odcinek opowiada, że gdyby nie to, że nie poszedł w lewą stronę jego dzieci by się nie urodziły, ale szok mój był jak to była Stella... Tak to zrobili żebyśmy myśleli, że to Stella, ale tak napewno nie będzie, bo co zakończyli by serial szybko jak Ted by poznał matkę swoich dzieci, ale zapowiadają narazie 6 sezonów. 5 jest już pewny, a o 6 dopiero usłyszymy... Barney z jego listą 200 zaliczonych lasek a na końcu się okazało, że to nie potrzebne było... Marshall i te jego karty, miał swój odcinek Robin i zatruci pokarmowe... Jak powiedziała Tedowi, że jest w ciąży to reakcja Teda nie była zaskoczeniem. Chociaż myślałem, że ona spała z kimś po Tedzie. W odcinku Benefits 4x12 spali kilka razy, a do tej pory z nic... ? ale reakcja Barneya mnie zaskoczyła, tak wybiegł szybko myślałem, że się załamie trochę, że jego ukochana w ciąży z najlepszym przyjacielem, nawet na wyjaśnienie nie czekał, a potem w barze wogóle nie wrócli do tematu...
No Stella to nie będzie, ale zdziwiłem się, że to ona była na ulicy Milion dolarów po 1 dolarze dziennie, ale układ całe życie Barneya opierało się na kłamstwie 12latka? Ogólnie ten motyw z wykresami mi się nie podobał, ale gdy Marhal pokazał efektywność Barneya 199 z 16440 czy ileś tam było dobre, i interwencja też, fajnie, że nie zapominają o starych pomysłach Fajny klaun zapowiadający pogodę
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Uwielbiam te odcinki HIMYM gdzie historia jest złożona, a nie toczy się leniwie do przodu. Miałem nadzieje że w końcu poznamy matkę na koniec, ale oczywiście znowu zmyła. Już się przyzwyczaiłem No ale jeszcze są dwa odcinki i może zostaniemy miło zaskoczeni. Jasne Szczerze mówiąc to nawet się ciesze że Sarah Chalke znowu pojawiła się jako Stella bo przez Scrubs polubiłem aktorkę Sceny z Robin takie sobie, dobra była tylko jak wpadła na klauna i jak powiedziała że jest w ciąży i Barney uciekł Wykresy Marshala niezłe, szczególnie ten przedstawiający efektywność Barneya Życiowym celem Barneya było zaliczenie 200 kobiet, to co teraz skupi się na Robin? Chciałby Dobry było to jak się spytał Marshala czy może się przespać z Lily
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p