Dean and Sam finds out a boy called Adam, whose life is changed radically when he becomes a monster. He could possibly be Dean and Sam's half-brother.
Data emisji: 09.04.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
no ładnie chyba, że okaże się to tak jak z synem Deana na koniec odcinka okaze się że nie... ale z drugiej strony raczej nie powiela takiego samego rozwiązania...
czyli jednak mieli brata. fajnie Dean się denerwował jak się dowiedział, że ojciec zabierał tego brata na mecz
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Motyw z bratem trochę naciągany, ale niech będzie. Jak na odcinek bez demonów i aniołów wypadło całkiem znośnie, a ghule w wersji SNL były niezłe. Szczególnie ten sposób uśmiercania Dobrze że Adam nie przeżył bo by było z nim nudno. Ciekawe jakie jeszcze tajemnice ukrywa ojciec Winchesterów. Dobra była scena na początku jak Dean sprawdzał w kawiarni czy nie mają do czynienia z zmiennokształtnym albo z demonem
Niezłe to było, ale rzeczywiście troche naciągane. Dobrze, że Adam zginął, chociaż zapowiadał sie fajnie.
Dean sie wkurzał za mecze bejsbolowe. I kłótnia z Sam'em - Dean rzeczywiście miał racje, chłopak powinnien kontynuuować nauke, a nie jeździć z nimi, jak to Sam chciał.
Ogólnie John miał wiele tajemnic, mi się podobał pomysł z bratem. Zastanawia mnie dlaczego oni nie używają nic ze schowka John'a. Szkoda trochę że nie było nic związanego z Apokalipsą, ale odcinek można było obejrzeć.
Pomysł z bratem ciekawy. John jednak po śmierci żony cały czas w celibacie nie żył i jak widać zdarzyło mu się czasami na polowaniu... Co do samego Adama to był mi podejrzany. Poza tym wiedziałem, że jego wątek nie potrwa długo, bo jakoś trudno wyobrazić sobie trzech braci Winchesterów walczących ze złem... Okazał się być ghulem, natomiast prawdziwy brat Winchesterów nie żył. Podejrzewałem podobne zakończenie tej całej historii.
Dean się zmienił. Nie jest już taki jak dawniej. W ogóle jakoś brakuje mi humoru w Supernatural ostatnio. Humoru, który mnie zafascynował i tak naprawdę dzięki niemu pokochałem ten serial. No cóż, może to tylko kilkuodcinkowy okres słabości.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Niezły odcinek , pomysl z bratem naciągany, mimo to szkoda , że na końcu okazał sie ghulem. Już myslałem , że Dean przesadza z tą ostrożnościa, ale zachował sie jak prawdziwy profesjonalista. Czego nie można powiedzieć o Samie, któy uczy Adama zostać łowcą c'mon . Widać jak zmienili bracia. Dobrze , że Dean zdołał sie wydostac z podziemi, bo jak Adam wiercił tym palcem w Sami to aż mnie zabolało . Poza tym ładnie pozbyli sie ghulow . Zastanawia mnie czy z Sama wypłyneła częściowo krew demona , moze stracil na mocy. Humoru rzeczywiście ostatnio brakuje, początek sezonu był wyśmienity i niezle sie uśmiałem, teraz jest tego coraz mniej. No , ale sytuacja jest juz poważniejsza i nie czas na żarty . Dean i jego nożyczki wygrywają .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p