Samuel's ultimate plan takes effect as Emma is forced into using her abilities to help him kill thousands of people, only to have an unlikely pair of heroes come to her rescue. Noah seeks Claire's forgiveness as they work to escape from their underground prison. Hiro comes to acceptance over his past decisions as he is reunited with his long lost love and seeks to avert disaster. Claire shows the world the truth they may not be ready for.
February 8, 2010
Więc tak jest dobra wiadomość, serialu nie zakończono o czym świadczy chociaż końcówka finałowego odcinka serii to "TO BE CONTINUED" A co do odcinka to poziom taki jakim zaczęli 4 sezon czy dość dobry. Najlepszy odcinek od 12 odcinków Peter vs Samuel - spodziewałem się, że odzyska swoje moce, ale tą co ma to z nią raczej zostanie, ale tą co ma to akurat w jego przypadku jest najpotężniejsza, bo zabsorbuje moc każdego Herosa w kilka sec i jest inteligenty, więc odrazu wie jak ją dobrze wykorzystać, a to jest najlepsza moc, bo może zmieżyć się z każdym mając jego moc.
Sylar - nawrócony i taki szczęśliwy z tego? Zobaczymy jak to będzie w 5 sezonie, który prawdopodobnie premiera koniec września, początek października...
Nie wiem natomiast jakim cudem Tracy wyciągnęła Noah z tej przyczepy, z ręki robiła wodę i tak poszerzyła ten mały kanał wodą, że wypłukała go na powierzchnie: ) ?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja nie byłbym taki pewny, że będzie 5 sezon, to "to be continued" wcale nie musi się okazać prawdą. Pewnie dopiero dowiemy się w maju co z Heroes jak stację będą prezentowały swoją ramówkę. Mi obojętnie czy Heroes powróci czy nie bo i tak będę oglądał z przyzwyczajenie mimo niskiego poziomu.
Finałowe starcie Peter/Sam fajne bo efektowne. Ale nie było napięcia takiego jak w finale 3 sezonu jak walczyli z Sylarem bo tutaj było wiadome kto ostatecznie wygra.
Dobry Sylar jest fajny. Jeszcze tylko żeby Ellie wróciła i będzie świetnie
Claire oczywiście musiała wszystkim pokazać czym jest i przez to jest materiał na nowy Volume. Mogłoby być interesująco jakby społeczeństwo wiedziało o nich.
Też mi się nie podobała ucieczka Noaha z przyczepu. Nie mam pojęcia jak jej się udało wykopac taki tunel wodą. Bardziej logiczne by było jakby jego i Claire zmieniał w wodę dzięki swojemu dotykowi...
Tekst odcinka - Sylar mówi że jest bohaterem albo do Emmy że przybył ją uratować
Moim zdaniem Tracy użyła takiej ilości wody, że zrobiła bajoro;]
Nie rozumiem decyzji Claire...wcześniej nie było przesłanek, ze chce się ujawnić. W każdym razie jest to dobry motyw na 5 część, chociaż wątpię, że będzie w pełni wykorzystany. Ostatni odcinek mimo, że lepszy od pozostałych nie spełnił do końca moich oczekiwań. Mozna było o wiele lepiej to wszystko rozegrać z lepszymi efektami specjalnymi. Odnoszę wrazenie, że scenarzyści nie mają za bardzo pomysłu jak potoczyć dalej akcję. Równie dobrze sezon 4 możnaby zamknąć w 5-6 odcinkach. Wiele było wątków nic nie wnoszących do ogólnej fabuły serialu, a te, które były ważne rozwijały się w slimaczym tempie. Nic dziwnego, że serial stracił na oglądalności. Sam oglądam tylko z przyzwyczajenia i sentymentu do 1st sezonu.
Czesiek_PL napisał(a):Ja nie byłbym taki pewny, że będzie 5 sezon, to "to be continued" wcale nie musi się okazać prawdą. Pewnie dopiero dowiemy się w maju co z Heroes jak stację będą prezentowały swoją ramówkę. Mi obojętnie czy Heroes powróci czy nie bo i tak będę oglądał z przyzwyczajenie mimo niskiego poziomu.
Finałowe starcie Peter/Sam fajne bo efektowne. Ale nie było napięcia takiego jak w finale 3 sezonu jak walczyli z Sylarem bo tutaj było wiadome kto ostatecznie wygra.
Tekst odcinka - Sylar mówi że jest bohaterem albo do Emmy że przybył ją uratować
Każdy odcinek, sezon tak zakończyli, gdyby to miał być końcowy sezon to by to zrobili jak należy i nie zaczynali by moim zdaniem wątku z Clarie, bo wg. mnie to planuja na 5 sezon. No chyba, że zrobią coś ala lost 1x00-6x00 lub ala 24 redemtion 1,45min w filmie zakończą serial pokazując jak herosi żyją z ludźmi... Po zatym serialowy Matt już dobrze wiedział co mówi, że wg. niego będzie 5 sezon
No ta stracie oczywiście, że nie było jak z 3, Peter miał wtedy mase mocy, więcej od Sylara tylko wtedy Peter miał jeszcze "mleko pod nosem" i nie chciał uzywać mocy nawet jeśli trzeba było... A teraz ich nie miał, i używał ich jak tylko potrafił - widać 1 moc, a i tak postawił się każdemu
No mnie ten txt rozśmieszył : D jak to sztucznie i zabawnie zabrzmiało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p