We see the planet Earth from space, with the sun coming out behind it, and Timothy Dalton's voice purrs: "It is said that in the final days of the planet Earth, everyone had bad dreams. David Tennant's Last Episode.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Zawiodłam się... bo nie płakałam. Miałam takie jakies zaczątki ale skończyło się na niczym... Mogło być lepiej, oj mogło. Szkoda, że Doctor nie porozmawiał z Donną, oj szkoda. i z Rose. oj szkoda. a i muzyka była cudowna.
ahh, i JACK!
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Cieszę się, że dogoniłem Doctorka przed premierą 5 sezonu. Z cała świadomością mogę stwierdzić, że ten serial stał się moim ulubionym chociaż na początku nic na to nie wskazywało
Zawiodłem się tym, że rola Donny ograniczyła się w tym odcinku do niczego. Spodziewałem się, że odegra tu jakąś rolę, a tu Doc nawet z nią nie porozmawiał. Miło było za to zobaczyć tak na koniec Rose, Marte, Mikiego i Jacka.
Muzyka była piękna i dodawała klimatu. Jedynie nie wiem o co chodziło z tą kobietą, która podpisywała książkę Docowi pod koniec odcinka?
Na pewno będę tęsknił za Davidem bo jednak przede wszystkim on przekonał mnie do tego serialu. Nie przekreślam Matta, bo może okaże się, że dorówna D.
Mam tylko nadzieję, że zobaczymy jeszcze starych bohaterów w nowej serii... Oby.
Ta kobieta podpisująca książkę była wnuczką tej kobiety, w której zakochał się Doctor jako człowiek... dlatego pewnie z nią też chciał się pożegnać... Dobre zakończenie. Pożegnania... znowu trochę smutny odcinek. Dobrze że Doc nie musiał nikogo zabijać... W sumie śmieszne momenty też były... "Kaktusy"... i "jestem dziewczyną" na końcu
Godne pożegnanie Davida, nie zawiodłem się. Chociaż mogło być lepiej. Sama akcja z Masterem i na statku kaktusów co najwyżej bardzo dobra, a po finale oczekiwałem czegoś wspaniałego. Nie podobało mi się też, że Doktor przyjął broń. Jednak tekst Allonsy rozbawił mnie do łez Nie podoba mi się, że w finale ruszono wątek Władców Czasu. Niektórych rzeczy nie powinno się dotykać bo obdziera się je z tajemnicy. Rozczarowało mnie też to, że Donna nie spotkała się z Doktorem, mogli coś dla nich przyszykować na pożegnanie. Ostatnie minuty Doktora wzruszające. W sumie odszedł w swoim stylu - poświęcił się ratując Wilfreda.A potem żegnał się z każdym - uratował Marthe i Mickego (są razem!), spotkał się z Rose, dał prezent ślubny Donnie, uratował syna Sary i w końcu został skrzydłowym Jacka. Liczę, że jeszcze ich spotkamy. Ostatnie słowa Doktora "nie chcę odchodzić" wzruszające. A o nowym Doktorze jeszcze wiele nie można powiedzieć poza tym, że się rozbija No ciekawe jak wypadnie jego pieśń zważywszy, że teraz Moffat został producentem wykonawczym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p