pobierz plik w całości
Pani prezydent jednak jeszcze żyje, a już myślałem że w tym odcinku jej nie zobaczę ruszającej ustami. Jak można palić cygaro, zapalniczkę czy jakikolwiek ogień w pobliżu rurki tlenowej którą ma się w nosie? ;] Ale scenarzyści zrobili niedociągnięcie.
Sam hybrydą został, słabo... Nie mam już pojęcia kim jest Kara, ale i tak ją lubię. Szkoda Hery, ciekawe co jej zrobią. Czyżby koniec z tytułowym Battlestarem? W sumie czemu nie, to przecież koniec serialu będzie za chwilę. Szczerze mówiąc chciałbym jeszcze z jeden sezon. Ten serial jako jedyny podobał mi się od początku do końca. Mogą to spokojnie stwierdzić już w tej chwili. Wszystkie cztery sezony były genialnie zrobione. Były po prostu doskonałe. Teraz tylko czekać na ostatnie dwa odcinki.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No koniec battlestara chyba się zbliża, pewnie będą chcieli żeby okręt odszedł z hukiem i zrobią atak na bazę Cavila. Szkoda, że nie pokazali co z Tyrolem. Baltar jak zwykle był sobą, wykorzystał zdobyte informacje dla siebie, chociaż wydaje mi się, że on naprawdę zaczyna wierzyć w to co mówi W ogóle jak Kara mogła zaufać Baltarowi z taką informacją gdzieś czytałem też teorie, że może Baltar jest jak Kara, że umarł podczas pierwszego ataku cylonów przez te ataki nuklearne, w końcu tam nie bardzo wyglądało jakby mógł to przeżyć Roslin mogła by naprawdę już sobie pójść na drugą stronę Z Andersa zrobili hybrydę, gdyby powiedział coś nowego mogłoby być ciekawie, no ale jeszcze może gdzieś skoczy battlestarem skoro Kara go znowu podłączyła A będę jeszcze 3 odcinki ;P Jeden za tydzień i dwa za 2 tygodnie
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
No po napisaniu tematu zauważyłem na pewnym portalu że jeszcze trzy odcinki a nie dwa. Chociaż tak na prawdę to jeden odcinek podzielony na trzy osobne. Żeby mogli battlestarem napaść na Cavila, muszą go najpierw odszukać, co będzie ciężkie do wykonania, bo się gdzieś ulotnił z kolonią.
Ja bym się nie zdziwił gdyby Boomer wróciła z informacjami o tym gdzie jest Cavil. Znowu się pojawiła Opera i znowu nie wiadomo o co chodzi czyli ostatnie odcinki będą się kręcić wokół Hery. Laura jeszcze zipie, ale już nie długo. Halo jest zdesperowany, pewnie sam sobie weźmie tego raptora Gaius zdradził tajemnice Kary i to przed wszystkimi, co teraz z nią będzie? Biedna Galactica, tak skończyła, ale pewnie na końcu szykuje się jakaś większa bitwa. I czy Sam się w końcu obudzi?
Kara całkiem możliwe że to pierwsza hybryda jak Hera, tatuś Cylon ta seria 7, to całe jego zamiłowanie do sztuki itp, a mamusia człowiek
Nudą wieje od dwóch trzech odcinków mało się dzieje, ta Galactice tylko reanimują i przeprowadzają sie do cylonów.
Pewnie w ostatnich ocinkach doleca wkońcu na ta ziemie, bo narazie przepowiednia dla Pani prezydent sie nie sprawdziła, o tym umierajacym przywodcy który doprowadzi ludzi na ziemie ale jemu samemu nie bedzie dane jej zobaczyc A to na czym wyladowali do tej pory to pewnie nie to bo Roslin żyła, a szkoda bo ona powinna zginac juz dawno
BattleStar przeżył tyle, że nie wiem jak to da się wytłumaczyć. Wiem, że to sci-f ale jak na okres w którym toczy się wojna Battlestar to ponad 50 letni statek bojowy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p