Dean and Sam are living very normal and separate lives. Dean is a corporate man who enjoys health drinks and listens to news radio vs. rock stations. He works at a company called Sandover Bridge & Iron Company alongside Sam who is in Tech Support. It seems as if the two do not know each other. However, after co-workers start committing suicide at an alarming rate, the two find themselves working side by side to solve the murders.
Data emisji: 26.03.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek dobry, ale oczekialem po nim wiecej śmieszniejszych momentów, a wkońcu sytuacja była nietypowa, a początek z szykującym sie Deanem do pracy był swietny Ciesze się że w końcu jakas ciekawa sprawa z zwykłym duchem. I do tego pojawili się Ghostfacers, oby znowu powrócili Wiesienką na toście byly też samobójstwa i wypadek w windzie - dobre I jeszcze pojawił się nowy anioł, boss Castiela.
Mi za bardzo się nie podobał odcinek, ale Dean przynajmniej chyba nie będzie płakał teraz. Winda była niezła
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ja się ostatnio zastanawiałem nad finałem sezonu i w jakich okolicznościach dojdzie do uwolnienia Lucyfera i jak zostanie złamana ostatnia pięczęć, może i teoria jest mocno naciągana, ale by było interesująco. Według mnie złamie ją Sam, jeden brat zaczął łamanie drugi skończy.
Odcinek nawet ciekawy, inny i oryginalny. Dean i Sam nie wiedzieli o co kaman, ale sie w końcu domyślili. Nowy anioł ciekawy, mam nadzieje, że teraz Dean nie będzie płakał co pięć minut.
Fajny odcinek. Cały czas się zastanawiałem po co to wszystko. A tu pojawił się nam nowy anioł - Zachariasz. Cel tego wszystkiego był jakiś dziwny moim zdaniem - upewnienie Deana w tym co robi i tym kim jest? Jakoś mnie to nie przekonało.
Fajnie było widzieć Deana w garniturku, przy biurku i na diecie. Mimo wszystko trochę brakowało mi humoru w tym odcinku.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Nie spodobał mi sie ten odcinek. Twórcy znów zaprezentowali nam coś nowego innego. Tym razem Sam i Dean wiodą normalne, nudne życie. Na plus Dean z krawatem i na diecie . Nowy anioł Zachariasz na razie za bardzo mnie nie interesuje. Sam powód tego całego przedstawienie nie ciekawy , tak jak tu pisali pozostali. Dobry moment w windzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p