Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

4x16 - Chuck Versus the Masquerade » Zakończone Seriale » Chuck • seriale forumtv.pl

<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 25 lut 2011, o 00:49

4x16 - Chuck Versus the Masquerade

Spoiler:

-----------------------------------
Trochę spóźniony odcinek walentynkowy, ale i tak się podobał. Alex i Morgan byli świetni na początku i ostatecznie zostali przyłapani przez Caseya xD Sarah i jej anielskie skrzydła równie cudowne :)
Chuck jest wyjątkowym serialem z tego powodu bo w nim nie przeszkadzają mi te wszystkie zawiłe powiązania rodzinne. Tym razem poznaliśmy córkę Volkoffa - Vivian. I od razu ją polubiłem. Pewnie to duża zasługa Lary Cohan(TVD i SNL), ale jej wątek tez jest ciekawy. Zapowiada się, ze przejmie po ojcu imperium. Ciekawe jak się potoczą jej stosunki z Charah. I czy ma jakieś powiązania z Mary? :)
Świetne sceny z Elle i Dawonem xD biedni nie mogli usnąć przez Clarę i to jak się zaniedbali xD jednak motyw z piosenką Jeffstera był najlepszy i ta scena w łóżku jak ją podśpiewywali :)
Tajna akcja Caseya? To może być interesująca. Jednak mam jakieś dziwne wrażenie, że zostanie to wymierzone w Sarę lub Chucka.
Motyw z "lalkami" Star Wars i przyjaźnią Chucka i Morgana świetnie zrobiony.I to jak dwaj stali przy ścianie przygnębieni. Fajne też było jak wspominali fort z dzieciństwa xD
<<

eLMaQ

Moderator

Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA

gadu:
3343371

Postdodano 12 maja 2011, o 19:10

Odp: 4x16 - Chuck Versus the Masquerade

Figurki Hana i Chewie'go, świetna scena Chucka i Morgana. :P
Casey coś kombinuje na boku, nieładnie. :D
Sarah i jej anielskie skrzydła, wiedziałem, ona musi być aniołem! :D
Piosenka Jeffstera jako usypiająca kołysanka. :P
Pojawienie się córki Volkoffa może trochę namieszać, bardzo możliwe, że przejmie Imperium po ojcu.
<<

nadal77

Znawca

Ulubiony serial:
Six Feet Under

gadu:
1729482

Postdodano 26 cze 2011, o 18:17

Odp: 4x16 - Chuck Versus the Masquerade

O jest i Bela z SN :) , fajnie zagrana postać Vivian.
Walentynki wyszły im świetnie choć krótko :P.
Morgan i Alex w ciapie czekolady a tu wchodzi Casey xD
No i Sarah i jej anielskie skrzydła :hearth
Rzeczywiście Morgan ma problem, i słuszny argument z dzieckiem CiS xD
Sarah z Morganem sie dogadują? Rozwalił mnie moment jak Sara wzieła ta zabawki i zaczęła sie nimi bawić xD.
Clara zasypia przy nucie Jeffstera , czyżby ich pierwsza fanka? :P.
No a John znów coś kombinuje na boku.
Spartacus * Shameless * The Walking Dead

http://www.filmweb.pl/user/DaroJuVE