Spoiler follows, highlight to read: Further, the casting sheet contains Laura Roslin's name, which indicates that she may survive up to this episode. Conversely, given that dead characters have become audio and visual halluciations (i.e. Ellen Tigh), she may appear to William Adama as one given their relationship; Adama has brought up his dead wife in the past in a similar fashion, namely in "A Day in the Life" Spoiler follows, highlight to read: In the preview for "No Exit", it is revealed that Ellen Tigh returns and she knows everything. It has also been seen that it has been 18 months since she died. The Canadian preview also reviews that Sam Anders regains his Cylon memories.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
yhy no to się wyjaśniło, teraz tylko czekać na koniec wojny między cylonami i ludźmi, no albo rzeźnię Ellen jest cylonem , odzyskała całą wiedzę. Już myślałem, że w tym odcinku znajdzie flotę a to pewnie musi zaczekać jeszcze trochę. Flota coraz bardziej polegać będzie na technologii cylonów, to nie może się skończyć dobrze A i jeszcze jednak był jeden cylon więcej, na pewno coś z nim będzie jeszcze, inaczej by go nie wymyślali, przynajmniej tak mi się wydaje
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Czyli jednak było 13 ludzkich modeli. Trochę nie rozumiałem niektórych słów Ellen czy Sama ale dobra. Skoro piątka stworzyła pozostałą ósemkę, to kto stworzył piątkę? Ellen coś tam mówiła że jeden z nich ma imię po jej ojcu, John... Ale o co c'mon? Hmm, technologia Cylonów na calutkim statku, nice...
Calvin to właśnie John, tylko on nienawidzi tego imienia więc sobie zmienił A piątka to ostatki z Ziemi, ogólnie cyloni z Ziemi powstali na Kobolu
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
No cyloni na Ziemi mogli mieć dzieci, dlatego zrezygnowali z downloadu A w tym odcinku Adama jakby się obudził, przynajmniej chwilowo, zaczął się zastanawiać czy przyjąć pomoc od cylonów w sprawie naprawy, długo się nie chciał zgodzić, nie wiem czy tak by było gdyby nie bunt Gaety
Jak na jeden odcinek to strasznie dużo informacji. Od Sama jak i od Ellen. Ale właśnie tymi opowieściami mnie najbardziej zaciekawił. Stopniowo się kilka rzeczy wyjaśnia.
Chyba musze oglądnąć ten odcinek jeszcze raz ale to już po finale
Mam już po tym odcinku 100% pewność, że to Ellen jest ostatnim Cylonem. Troszkę się rozjaśniło ale nadal pozostaje wiele niewyjaśnionych kwestii.
Final Five stworzyło kolejne jak się okazuje 8 modeli Cylonów z mściwym Cavilem na czele. Zastanawia mnie jednak, kto w takim razi stworzył Final Five? Oj coś mi się wydaje, że "Piątka" z floty jest tym samym (człowiekiem, Cylonem itp.), co pozostałe postacie z załogi. Teorie tą moim zdaniem potwierdza śmierć D. Była przecież scena, jak ona na Ziemi znalazła coś w piasku. Coś mogło się jej przymnieć i stąd jej śmierć.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p