Dean and Sam are clueless on what they are dealing with when they find a town where no one can die; a woman survives a certainly fatal car crash, a man walks away unharmed after falling off a building and a 6 year-old girl lives after flatlining.
Data emisji: 05.03.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ten sezon jest tak podziurawiony że czasem zapominam jaki dobry jest Supernatural Odcinek dla mnie jeden z lepszych sezonu - działo się sporo, pojawił się znów Alastir i do tego został schwytany, Sam coraz bardziej wykorzystuje swoje moce(to jak pokonał Alastira na cmentarzu świetne), a Dean jest wykorzystywany coraz bardziej przez anioły. Do pełni szczęścia brakowało mi tylko Anny, ale za to pojawiła się Tess chociaż nie jestem pewien czy to ta sama aktorka. Podobało mi się że było sporo Supernaturalowego poczucia humoru:
- Chyba mam wstrząśnienie mózgu. - Chcesz aspirynę? - Nie dzięki, House.
- Och, ale napaliłem się|na Demi Moore.
- Jesteś duchem, my także. - Tak, dzięki Haley Joel'u ("Szósty Zmysł").|Wiem, że jestem martwy.
Apokalipsa coraz bliżej, coraz więcej mówi się o Lucyferze, więc będzie nieźle, a do tego jeszcze Pamela nie żyję...
Po długiej przerwie dobre wejście tego serialu. Sam widać musiał nieźle trenować skoro na cmentarzu tego Alastira tak szybko wykurzył. Fajny motyw był z tymi duchami. No i aniołek wkońcu zadowolony z Deana jest
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
no i po Pameli... szkoda, pomocna była nie romansowała z żadnym z braci a pozbyli jej sie po 3 wystepach...
Tessa pojawila si echyba tylko dla tego ostatniego przeslania dla Deana,
Anioł powiedział o Deanie że jest wyjątkowy już się doczekać nie moge kiedy bedzie wiadome dlaczego... chociaz pewnie każa mi czekać do ostatniego odcinka sezonu z tym...
Taki sobie odcinek. Ogólnie pomysł z projekcją bardzo mi się podobał. Szkoda, że Pamela zginęła - nawet fajna była. Teksty Dean'a świetne. Szkoda, że nie było widać reaperów tak jak w 1x12. Sam ładnie już pokonuje demony...
No, w końcu coś na temat głównego wątku. ;d Castiel się pojawił, to już coś. No i jak Sam umie demony rozwalać, wkurza mnie tylko że wszyscy mącą mu w głowie o tym że to złe, nie dobre i w ogóle...
Wreszcie pojawił się Castiel. Czekałem na niego! Demony nie zdołały zabić dwóch kosiarzy, czyli pieczęć została obroniona. Fajnie, że to Castiel popchnął tak naprawdę do tego braci. Chcę więcej takich zadań od Castiela!
Sam jest mocny, powiedziałbym nawet bardzo mocny... To co pokazał na cmentarzu było mocne.
Fajnie, że pojawiła się Pamela, ale szkoda, że to już koniec tej postaci. Lubiłem ją i te jej sprośne teksty do Sama.
Powrót Tessy też oceniam na plus. Dobre dialogi, ładna aktorka - czego chcieć więcej?
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Sam zrobił sie naprawde silny, pokonał Alastira bez wiekszego wysiłku. Szkoda , że wszyscy mu trąbią , że to złe i prawdopodobnie ta ciemna moc go pochłonie. Bracia duchy bardzo fajnie walczyli ramie w ramie. Szkoda Pameli, a fajnie było znowu zobaczyć Tesse, piękna aktorka. No i wrócił Deanowaty humor , tego brakowało ostatnio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p