Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Okropnie nudny odcinek. Jedyna ciekawa rzecz - striptizerki. Walka Sam/Dean niezła, ale czegoś mi zabrakło. SN robi się schematyczne, na końcu znów kolejne nic i Impala. Fajnie, że się Bobby pojawił. Ogólnie to nuda, nie ruszyli z miejsca i mi się nie podoba.
To ja chyba oglądałem inny odcinek Striptizerki były właśnie takie sobie, ale już śledztwo i walka między braćmi całkiem niezła. Na początku myślałem że ten facet z FBI to łowca jak bracia i już byłem pewny że to Carla jest syrena a tu taka niespodzianka. Szkoda tylko że Ruby się nie pokazała albo któryś anioł, ale to akurat piszę po każdym odcinku bez nich Bobby tutaj wymiatał np. jak odbierał telefon podczas smażenia i jak dał bracią sodę - "przecież prowadzicie"
Irytuje mnie to w Supernatural że praktycznie do głównej fabuły w kazdej serii licza sie tylko 3 pierwsze i 3 ostatnie odcinki serii cała reszta jest o niczym, tak jak ten odcinek taka zapchaj dziura miedzy poczatkiem i koncem serii.
Może i "zapchaj dziura", ale mi się podobał odcinek. Śledztwo było ciekawe, jak dla mnie nieprzewidywalne, walka braci i ratunek przez Bobby'ego, skierowanie najpierw podejrzeń na Carlę i postać syreny, która nie pojawiła się wcześniej. Mimo, że było mało nawiązań do głównego wątku, bracia sobie wygarnęli "co nie co" podczas kłótni, więc coś się tam ruszyło. Może nie pojawiły się Anioły ani Demony, ale coś mi się zdaje, że jeszcze zdążymy się nimi nacieszyć w następnych odcinkach.
P.S. Szkoda, że musimy czekać na następny epizod prawie miesiąc - 5 marca 2009 emisja S04E15 "Death Takes a Holiday".
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Gdyby nie było tylu zapychaczy to sezon mający odcinki dotyczące tylko wątku głównego miałby max 8 odcinków. Dlatego jest ich tak wiele, są lepsze i gorsze, ten akurat zaliczam to tych drugich.
A mi się podobało i to nawet bardzo. Też jestem zwolennikiem bardziej rozwiniętej fabuły niż jednoodcinkowych wątków, ale ten był naprawdę ciekawy.
Muszę przyznać, że dałem się wrobić i cały czas myślałem, że Syreną jest pani doktor, a jednak okazało się, że to agencik FBI. Swoją drogą lekarka była piękną kobietą i nie dziwie się wcale Samowi.
Walka między braćmi mogła się podobać, ale to, że uratuje ich Bobby było do przewidzenia. Innej opcji ratunku nie widziałem...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Mimo , że zapychacz , to był to dobry odcinek. Odbicie w lustrze, ładna ta syrena A jednak Sam nie sypia z samymi potworami, pani doktor okazała sie być w porządku. Agenta sie nie spodziewałem , a ta końcowa scena agent i winchesterowie wyglądała troche gejowsko . Za to walka między braćmi super , lubie takie zgrzyty i ostre wygarnięcie tematu o to tu chodzi , chyba będzie tego wiecej cos mi sie wydaje .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p