Peter has trouble coping with Nathan's death as Claire tries to console him. Sylar returns to the Carnival to kill Samuel, only to discover something unexpected. Edgar and Noah team up to find a way of bringing down Samuel.
Jakież te odcinki są nierównomierne... 13 dno, a 14 coś ruszyło i dużo lepszy od poprzednich. Sylar i jest akcja. Dobra, ale teraz czego nie rozumiem. Już się pogubiłem z mocami petera. On miał moc latania od Nata, potem moc hitańczyka, a teraz powinien mieć tylko moc Claire, bo go uzdrowiła i powiedział, że zostawi sobie na dłużej jej moc, więc czemu w ostaniej scenie odcinka latał ??? Tylko nate i Sylar to potrafią, a nata moc musiał zrezygnować na rzecz Haitańczyka i Claire, więc???
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 9 sty 2010, o 09:04 przez Lucas Scott, łącznie edytowano 1 raz
Peter wziął moc od Westa. Po to się pytał o Claire czy utrzymuje z nim kontakt jakiś.
Odcinek dla mnie nudny. Podobało mi się, że pojawił się Edgar i tortury na nim, ale dalsza częśc jego wątku głupia. Myślałem, że na dłużej sprzymierzy się z Noahem, a teraz pewnie wróci do Samuela.
Sylar mnie drażni. Kiedyś był najlepszy w tym serialu, ale teraz strasznie denerwował. Końcówka dobrze rokuje czyli jego spotkanie z Claire ale to już było.
Peter zachowuje się jak idiota. I on niby ma się zmierzyć z Sylarem albo Samuelem? Śmieszne.
Czesiek_PL napisał(a):Peter wziął moc od Westa. Po to się pytał o Claire czy utrzymuje z nim kontakt jakiś. Peter zachowuje się jak idiota. I on niby ma się zmierzyć z Sylarem albo Samuelem? Śmieszne.
No to pierw był u Westa, jeśli był, bo rozmowa o nim była przed tą akcją w biurze chyba, a potem został raniony i powinien mieć moc Claire, a nie Westa... Peter chce się tyle zemścić na Sylarze, ale na Samuelu chyba nie nawet go nie zna dobrze, rozstali się w pokoju chyba. Co do sylara to nie wiem jak chce to zrobić. Sylara w obecnym stanie nie da się zabić normalnymi mocami chyba, że do nei przytomności i głowe uciąć lub kulke w głowę, ale nie wiem czy to go powstrzyma, bo działa niby na wszystkich ta kulka w łeb.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p