Michael and Lincoln work to get Scylla back from Gretchen and her new partner. Meanwhile, Mahone meets up with an old colleague, and T-Bag is put to the test.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Zdawało mi się że sprzedawca biblii może pracować dla pośrednika, ale on już nie żyje... Szkoda Alexa... Ehh, ogólnie cała paczka się rozleciała, Szkoda.
i co to niby za zacheta co na koncu general lincowi dal
No raczej na pewno coś o jego ojcu tam będzie. Pewnie pokażą mu co naprawdę robił jego tatuś.
A ja sam nie wiem czy mi się odcinek podobał Była akcja, odbijanie Scylli(3 razy?;) i trochę się namieszało, ale jakoś bez większych emocji to przyjąłem. Majk sobie dawał w żyłę, spodobał mu się ten lek a teraz leży u generała na stole i czeka na operację. Bez sensu że tak od razu wzięli go na badania, a przedtem zabiliby go na miejscu. Linc będzie teraz cynglem Firmy, a może coś szykuję? Wątpię Od początku wiedziałem że ten facet od biblii pracuję dla Firmy, miał nadzieje że Theodor go wykończy i wróci stary, dobry T-Bag, ale oczywiście wszystko musiało pójść odwrotnie... Don zabił pośrednika, a myślałem że będzie akurat odwrotnie. Szkoda... Jeszcze 2 odcinki do przerwy, mam nadzieje że scenarzyści nas jeszcze zaskoczą.
O lol najpierw wymyslili Michelowi jakiegoś raka teraz wyyslili super laboratorium co to takie raki wycina jak wyrostki - przesadzają w tym serialu. Czemu Gretchen nie rozwaliła łba Selfowi nie wiem miala do tego mnóstwo okazji a z T-Bagiem by sie ugadła z palcem w doopie bo to układny człowiek wystarczy troszke posmarowac, napewno byłby z nią pewniejszy układ niż z Selfem.
Po co firir bracia nie mam pojecia oni takimi środkami dysponuja ze Michel jest im niepotrzebny.
Zastanawia mnie tez to gowienko co Self wrzucil przez okienko najpierw to bylo w pokoju tym duzym nazwijmy to salonem a potem jakoś dziwnie sie w kiblu znalazło, nóżki miało same poszło
Przeginaja w tym serialu i tyle nie wiem ale chyba sie scenarzysci zmienili bo Ci maja raczej podejscie jak do serialu fantasy nie to co było na początku.
Zastanawia mnie tez to gowienko co Self wrzucil przez okienko najpierw to bylo w pokoju tym duzym nazwijmy to salonem a potem jakoś dziwnie sie w kiblu znalazło, nóżki miało same poszło
Przecież tłumaczył Gretchen że to przenika przez wszystko, to i przez ściany. ;]
Nom przenika przez sciany, ale juz przez krzesla, albo stol czy ludzkie cialo nie ? tak samo przenika tylko przez wybrane sciany bo ja tu portu nie widze
Co i tak nie tlumaczy tego ze link wszedl do kibla jak siedzial tam majkel z lewej strony z salonu, a kamera nagrywała z prawej strony czyli sobie poszla z salonu gdzies i cos wylapal Bzdury dla dzieci jak James Bond
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p