Time has passed but not much has changed. Sexual angst still runs rampant in the halls of Seattle Grace. Derek and Rose have been dating and Meredith has noticed the activities of her current off-again ex-boyfriend. The doctor's are in the midst of a competition.
Data emisji: 24 kwietnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nie znoszę Rose. Nie mam pojęcia co Derek w niej widzi. Sama aktorka też działa mi na nerwy. Z niecierpliwością czekam na wielki powrót Mer/Der
Fajny wątek z konkursem i rywalizacja między rezydentami. Najlepsza była Cristina jak biegała co godzinę do Hahn :p. Ale później było mi jej żal jak u niej w domu Callie i Erica nie zaprosiły jej żeby do nich dołączyła
W końcu polubiłam Lexie. Była zabawna jak kradła ze szpitala wszystko co nadałoby się do nowego mieszkania
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Po długiej przerwie stwierdzam że scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty. Odcinek mi się baardzo podobał. Szkoda że Grey wygrała ten konkurs... Liczyłem na Yang. ;p
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Mer/Der - odpoczniemy trochę od nich w końcu. Rose/Der - nie potrwa to długo. Mark/Der - uwielbiam ich razem. Ich scena w windzie był genialna. Cristina - czemu ona tak włazi tej Hahn w dupę? nie lubię tego. Smutno mi się zrobiło jak H/C siedziały u nich i ona tak na nie patrzyła. Konkurs był świetny - jak dla mnie to było oczywiste że Mer wygra. LOL Izzie - wkurzała mnie w tym odcinku, oczywiście była śmieszna i w ogóle, ale zachowywała się jak kretynka, trochę przesadzili w druga stronę tym razem. Crapartment - LOL Polubiłam Lexie w tym odcinku, była taka śmieszna jak kradła wszystko ze szpitala. Ciekawa jestem czy będzie się coś działo między G/L, bo wg mnie się na to zanosi.
Paulina napisał(a):Ciekawa jestem czy będzie się coś działo między G/L, bo wg mnie się na to zanosi.
takie samo odniosłam wrażenie na końcu odcinka jak Lexie wygłaszała swoją mowę. liczyłam na jakiś kiss, ale myślę że wcześniej czy później do niego dojdzie i w zasadzie jestem na tak jeżeli chodzi o tą parę
Też myślałam, że będzie jakiś kiss albo przynajmniej cute hug itd, ale lepsza ta para niż Gizzie. Wydaje mi się, że stworzyliby fajną parkę - on roztrzepany, ona roztrzepana.
Strasznie miło przedstawili Lexie w tym odcinku, bo mnie też przestała działać na nerwy Uwielbiam te medyczne przypadki - "trzymam jego jelita! wypadły mu jelita!" X) Nie wierzę, że mąż zostawił Bailey. To jeden ze smutniejszych wątków ostatnio.
Gizzy sie skończyło. Teraz prosimy o Gexie! Baardzo mi się podobają razem, jako przyjaciele. Może by coś z tego było? Okradanie szpitala. Konkurs bardzo fajny i niezmiernie się ciesze, że Cristina go nie wygrała. ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p