Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wielka Scyla itp a tu podjezdza agencik i sobie jedzie z nią sam, a oni naiwni mu ufaja. Jak można kogoś z 200milionowym dyskiem puscic samego ? Gratuluje głupoty
Wiedziałem, wiedziałem! Wiedziałem że coś zepsuje ten dosyć dobry sezon... Teraz się zgadzam z KL, robią coś na siłę dla kasy...
Ale początek mi się podobał, do połowy było zajebiście, potem zacząłem czuć że coś się źle potoczy, choć przed odcinkiem po tytule już coś czułem, ale jak zaczęło się układać, to mi przeszło. Cholera no! Teraz się zbulwersowałem, mogli chociaż jeszcze na koniec zapoczątkować jakieś następne posunięcie, a nie tak trzymać w niepewności. ;/
No bez nie mają, ale mówiłem to w tym sensie że mogli to rozegrać tak że Self by się okazał ok, i Generał by uciekał przed FBI a oni przed nim, tak żeby zapełnić sezon. Nie koniecznie musieli coś gmatwać znowu.
KaruzeL napisał(a):Czemu generał miałby uciekać przed FBI ? Bez Scylli moga mu nafiukać bo inaczej nic na niego nie mają
Ale o to właśnie chodzi co się stanie teraz ze Scyllą, bo to w sumie dość głupie, aby po tym wszystkim Self zdecydował się zakręcić i poszukać niezależnego kupca, I mean że niby takie miał założenie od początku? Bez sensu, bo go zabiją zamiast mu płacić
Nie no, zabić to mało. Odcinek świetnie się zaczynał i bardzo mi się podobał aż do nawinego oddania Scylli. No jak można? Czy taki 'mądry i inteligentny' kolo jak Michael rzeczywiście oddałby dysk Selfowi? No proszę was. Zaczną się ucieczki i te pierdoły wszystkie. Jeszcze nas czekają w tym roku cztery odcinki (następne w marcu), pewnie dalej nic się nie będzie dziać. Mogli skończyć ten odcinek w połowie.
Trish napisał(a):Ale o to właśnie chodzi co się stanie teraz ze Scyllą, bo to w sumie dość głupie, aby po tym wszystkim Self zdecydował się zakręcić i poszukać niezależnego kupca, I mean że niby takie miał założenie od początku? Bez sensu, bo go zabiją zamiast mu płacić
Moze sobie koles uświadomił, że nie chce pozłacanego medaliku tylko pareset baniek Pytał tej co ją zabił o jakiś innych kupców. Nie zabijał by raczej tej "recepcjonistki" jakby Scylle miał oddać w ręce władz
T-Bag dwa razy sie w tym odcinku wywinął Najpierw jak juz prawie miał kulke w głowie przyjechała recepcjonistka, a teraz jak już go mają oddac w rece władz to Self bedzie z nim spółkował, bo myśli że T-Bag zna tylko innego kupca
Najlepsze że dał ten dysk bezproblemwo Selfowi po tym jak przez 3 sezony było mu bite do łba że nie należy nikomu ufac Bo kazdy go w jakis sposob jechał w doope, że sie tak mocno wyraże, to on i tak wystawia ją nadal
A apropo T-Baga coś co mnie strasznie wkurza, ucięli mu jaja tak samo jak Sylarowi w Heroesach W pierwszych dwóch sezonach był postrachem, wiadomo było, że jak mu się coś nie podoba to cię zabije i tyle, w 3 został przydupasem tego tam jak mu tam było, który rządził w Sonie, a w sezonie 4 to juz kompletna klapa, został chłopcem na posyłki Susan czy tam Gretchen, zamarzyło mu się wygodnego życia sprzedawczyka i zamiast zabijać ludzi wdaje się w gadki co by było jakby nie było... No i do tego jego zaskoczenie, gdy tamta chciała go zabić, no plz, a czego on się spodziewał
To jego zaskoczenie było zajebiste! Bo to w tym chodziło o to że on się zawsze w coś wpakuje i już był zrezygnowany.
Najlepsze że dał ten dysk bezproblemwo Selfowi po tym jak przez 3 sezony było mu bite do łba że nie należy nikomu ufac Bo kazdy go w jakis sposob jechał w doope, że sie tak mocno wyraże, to on i tak wystawia ją nadal
Mi sie tam odcinek podobal Mowicie ze lepiej jakby juz zakonczyli serial, ale tak samo mowiliscie na koniec 3 sezonu i co ? I dalej przezywacie emocje w 4. I bedziecie dalej je przezywac przez kilka odcinkow :*
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p