pobierz plik w całościMiejsce: Ziemia Czas: 2007/2008/2009 Wrogowie: członek Brygady Trickstera Towarzysze: Donna Noble, Rose Tyler
Podczas karnawału na chińskiej planecie Donna daje się przekonać do odczytania swojej przyszłości. Zostaje wtedy zaatakowana i powraca do swojej przeszłości, gdzie zmienia jeden mały krok, w wyniku czego Doktor ginie. W tej alternatywnej rzeczywistości Donna spotyka pewną blondynkę, która pomaga jej podejmować właściwie decyzje, choć czasem są one bardzo trudne.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Rose,Rose,Rose...ciekawie, dziwnie. oh, jestem ciekawa następnego odcinka.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Nigdy jakoś nie mogłam zabrać się do powtórki tego odcinka i pozostawił we mnie dziwne uczucie. Bo ten odcinek był... dziwny, inny. Catherine zdecydowanie dostała tutaj swoje 5 minut i pokazała na co ją stać. Powrót Rose niezbyt udany, widać, że Billie wybiła się z rytmu tej postaci, ale cóż.
a tak w ogóle to o to chodziło z tym, że Donna umrze ? przecież umarła, ale i tak żyła omg, ja już dzisiaj nie myślę, za dużo Doctora
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Rzeczywiście odcinek bardzo dziwny, ale podobał mi się. Doctora praktycznie nie było, ale podobała mi się współpraca Donny i Rose. I'm very glad that Rose is back. Oj, wieleby się działo, gdyby Donna nie spotkała Doctora...
Ale się ucieszyłem, gdy zobaczyłem napis 'and Billie Piper' w czołówce.
No to zaskoczenie Moja kochana i jedyna w swoim rodzaju Rose wróciła Yeeeeeeah Tylko się zastanawiam, czy na tylko ten odcinek jako kawałek "tamtego" świata, czy pojawi się jeszcze.... Ciekawość mnie zżera. Chowam się przed wszelkimi spojlerami z Doctorka. Nawet zapowiedzi nie oglądam w tym sezonie
Bohemian Rhapsody w DW! co prawda tylko fragment i nie w oryginale... ale! Bohemian Rhapsody!
Świat był trochę smutny bez Doctora. I zniszczony. Obozy pracy trochę zabolały Rose... zdobyła jakieś połączenie... tylko z tym nieistniejącym światem, czy pojawi się też naprawdę...
Bad wolf... strasznie mi się podobają te słowa Bad wolf.
Kolejny... czwarty? odcinek w tej serii, w którym Donna wspomina o tym, że pszczoły znikają. Co jest?
Genialne! Uwielbiam alternatywne świat, a tutaj dostaliśmy taki bez Doktora. Straszna smutna była atmosfera jak Ziemię dotykały wszystkie nieszczęścia z znani bohaterowie umierali - Martha, Sarah, Gwen i Ianto, a na końcu Donna. Podobało mi się na końcu jak Doktor mówił o Donnie. No ciekawe co się z nią stanie w finale. Na pewno będzie mroczno i smutno znająć ten serial. Rose wróciła i w sumie średnio wypadła. To nie jest ta dawna urocza blondynka. Ciekawe co takiego się jej stało. Bad Wolf powrócił i zbliża się Ciemność, a gwiazdy wygasają. Będzie epicko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p