Sara is left with no choice but to take Michael to the hospital as his condtion rapidly worsens. Sucre and Lincoln are faced with unknown territory as they are left in charge of the operation. Agent Self makes a surprising ally.
Premiera: 10 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jeny, coraz głupsze sie to robi. Nie mogliby już czegoś podsumować jakoś? A nie ciągną ciagle ten sam wątek... Michal z rakiem móżgu (?). Ciekawe czy pójdzie na operacje, z nim nigdy nic nie wiadomo ;] I ciekawe jak sie dostaną do Scylli... Dużo zagadek, jak zawsze...
Alex dobrze się zachował jeśli chodzi o ciało Brada... I na początku odcinka i na końcu.
A T-B też chyba miał miłe wspomnienia z Bradem, bo tą bajeczkę wymyślił na poczekaniu.
Wy też to widzieliście? Link miał tatuaże na rękach, których wcześniej nie posiadał...
No cóż, scenarzyści jak zwykle Sucre wpakowali w jakieś gówno, ten chłopak to ma pecha, na prawdę, już w którymś z poprzednich tematów to pisałem.
Sekretareczka była podstawiona od początku, a tak myślałem że jest po dobrej stronie, ale żeby od samego początku? T-B wsadził nosa w to, i jak zwykle mu się udało...
Mike z guzem mózgu, na bank przez te dwa dni pogorszy się tak mocno że nie dotrwa do końca akcji, ale to normalne, to film.
Może serial się skończy jak Majkel nie przeżyję operacji? W tedy to by była dramatyczna końcówka A odcinek był taki sobie, jak dla mnie za wolno im idzie to dobieranie się do Scylli. Wcześniej przez kilka odcinków łapali dyski, a teraz będą przez następne dostawać się do środka i trafiać na zagadki jak w Cube Brada mi coraz bardziej szkoda, ale trudno coś trzeba było zrobić żeby ludzie pozapamiętywali odcinki. vanlty piszesz o tatuażach u Linka, mi też się tak wydaję, a ja się zastanawiam czy Bellick nie powinien być trochę bardziej "zmaltretowany" bo sposób w jaki zginął był dość brutalny, a teraz wygląda lepiej niż za życia Najbardziej się zdziwiłem że sekretarka okazała się agentką, ciekawe co teraz zrobi T-Bag^^ już się nie mogę doczekać
Eee tam Mike nie pójdzie na operacje Pewnie weźmie nożyczki i sam wytnie góza, albo mu Sara pomoże... Odcinek bym ocenił na 7/10. Taki ot sobie. Mam nadzieję że na tym sezonie skończą ten serial.
No czy ja wiem czy to była taka brutalna śmierć? Tyle tylko że ciśnienie wody go uderzyło, więc mogło być w tym sensie brutalnie, ale rozlewu krwi na pewno nie było. Sińce, to inna sprawa, no ale pewnie odbył pielęgnacje w zakładzie jakimś pogrzebowym, czy coś.
No tak tyle że jak go uderza woda z taką siłą to leci na ścianę, zanim wyleci z rury to się ostro poobija i on samego długiego pobytu pod wodą powinien chociaż trochę nadgnić. A nie wiem czy tak szybko by się zajęli jego ciałem i usunęli wszystkie rany bo w serialu wiele czasu chyba nie minęło. Zresztą, mniejsza z tym, to przecież Prison Break
No ale powiedz mi, w jaką ścianę miał uderzyć, skoro prąd leciał w stronę gdzie ścian nie było? A od pobytu pod wodą może jedynie zrobić się bardzo siny, ale wątpię że go tam długo trzymali, bo między jednym odcinkiem a drugim minął tylko czas jak wyszli z GATE i przybyli do magazynu. Dlaczego tak sądzę? Bo pewnie od razu po przybyciu rozmawiali z Selfem, a wątpię żeby czekali z powiedzeniem mu o Bradzie.
Czesiek_PL napisał(a):No tak tyle że jak go uderza woda z taką siłą to leci na ścianę, zanim wyleci z rury to się ostro poobija i on samego długiego pobytu pod wodą powinien chociaż trochę nadgnić. A nie wiem czy tak szybko by się zajęli jego ciałem i usunęli wszystkie rany bo w serialu wiele czasu chyba nie minęło. Zresztą, mniejsza z tym, to przecież Prison Break
dokładnie nie powinien mieć czaszki a co dopiero taki "zdrowy" wygląd...
co do Michaela to lekka przesada bylo woadome od pierwszego odcinka tego sezonu o tej chorobie z kazdym kolejnym kots sie dowiadywal z ekipy ze cos nie halo jest... i nagle jutro operacja i nie ma innego wyjscia... bez badań dodatkowych przed operacja itd.... zreszta zapewne uda sie na nia i po paru godzinach po niej bedzie kierowal akcja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p