pobierz plik w całościMiejsce: Planeta Midnight Czas: nieznany Wrogowie: nieznana kreatura Towarzysz: Donna Noble
Doktor i Donna odwiedzają planetę na której znajduje się luksusowy kurort, jednak nie wszystko idzie zgodnie z planem. Doktor bez swojej towarzyszki wyrusza na wycieczkę, podczas której dochodzi do niezwykłego postoju. Uczestnicy wyprawy zostają zaatakowani przez nieznane stworzenie i dochodzi do paniki, kreatura przejmuje ciało Doktora...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
świetne,świetne,świetne. wciągnęło mnie niesamowicie i to akurat pod koniec sezonu . Doctor taki niewalczący z niczym, udający się na wypoczynek był taki cute. I co tam na ekranie Rose robiła? bo mi się chyba nie przewidziało?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Nie przewidziało ci się Ten odcinek jest naprawdę genialny, jedno z lepszych dzieł RTD. I jak ci się podobał Colin? Ja tak jak większość fanów kompletnie pokochałam Jethro i potem go nie skojarzałam z Merlinem, dopiero mnie oświeciło podczas przeglądania filmografii Colina
Podobał się, ale chyba wole go w Merlinie a odcinek był genialny, yup, i przez to jest mi bardziej przykro, że kończę już dw.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ja sobie od dawna obiecuję powtórkę tego odcinka ze względu na niego, to takie kompletnie odmienne coś od postaci Merlina i akurat Colinowi Jethro pasuje bardziej
Dobry odcinek. Nie było Donny na pokładzie, a szkoda. Tak naprawde nie wiem o co chodziło, ale odcinek wciągał. Fajni bohaterowie na pokładzie, którzy po kolei chcieli wyrzucać ludzi i powtarzająca innych Sky. Hostessa się poświęciła and the Doctor has been saved.
Rose. Znowu... krzyczała, jakby szukała pomocy. Co się dzieje?! Ludzie na pokładzie byli fajni... taka różnorodność... najmniej chyba polubiłam profesora, bo tak mieszał tą studentkę z błotem... Szkoda, że Donna nie chciała pojechać
Donna wolała się opalać zamiast jechać z Doktorem na wyprawę za to właśnie ją uwielbiam Lubie takie odcinki w ciasnych pomieszczeniach i tutaj wyszło to genialnie. Doktor i jakieś niezwykłe stworzenie, które wszystko powtarzało i na końcu opętało Doktora. No nieźle to wyszło. I jeszcze ludzie i ich pierwotne instynkty przetrwania i w końcu poświęcenie hostessy i na końcu pytanie o jej imię i cisza. Merlin się pojawiła Fajnie zobazyć Colina w innym serialu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p