Mahone finally finds solace. Gretchen gets up close with a Company man. Michael's condition continues to deteriorate. Meanwhile a sacrifice is made by a fellow teammate.
Premiera: 3 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Torturowanie Wayeta było super aż się chciało patrzeć. Ale jak mu przywiązał ten blok cegły, a ten jeszcze zaczął ich porywnyć to zdania nie dokończył, a ten go kopnął i adijos
Głupio wprowadzili tą gadke Wayeta z Sarhą Po co przecież to było normalne, że Sarah tak postąpi, poprostu odejdzie. Zaczął głupio gadać, myślał, że ją przekona, bo może na prochach Aż mnie zdziwiło jak na początku Alex wbił mu ta igłę pod paznokieć to ten tylko się lekko skrzywił, dopiero jak dociągnął potem to zaczął wyć i ta akcja z pobudzającym do życia aku
Wielka szkoda Brada. Koleś się zmienił na bardzo dobre i go zabiają. Wreszcie znalazł u siebie jaja i takie poświęcenie... Linca to dość poruszyło....
Mike coś się za dobrze nie czuje...
Akcja T - Baga, genialnie mu to wszyło przy pomocy sexsownej sekretarki
Gretchen i Generał ??? To kogo ona teraz wkręca. Generała ( Firmę ) chciała zniszczyć, czy tylko udawała, że chciała zniszczyć żeby wbić w szeregi Selfa i Scofielda i ich wydać Generałowi... Jak się dowiedziała, że Mike i Linc ( niby ) nie żyją to się zdziwiła. W pewnej chwili myślałem, że powie, że to bujda, ale skąd by to wiedziała Generał nic nie podejżewa i Mike może dalej działać
dwie śmierci w jednym odcinku. Dosyć masaktycznie wyglądała śmierć Brada. Na jego miejscu położyłbym się licząc, że jakoś przeżyję. Nie wiem jakie tam było ciśnienie ale śmierć musiała być nawet gorsza od Wyatta.
Hmm, teraz tak na prawdę zdałem sobie sprawę, że ja nie mam zielonego pojęcia, czym ta "firma" tak na prawdę się zajmuje poza zabijaniem i noszeniem jakichś dysków.
Lucas Scott napisał(a):Głupio wprowadzili tą gadke Wayeta z Sarhą Po co przecież to było normalne, że Sarah tak postąpi, poprostu odejdzie.
Właściwie to nie głupio, Self to zrobił by mógł nagrywać jego słowa a potem je połączyć i wygenerować ten tekst że już po wszystkim.
Tortury były fajne.
Szkoda tego starego, zapierdziałego, grubasa. No ale co zrobić...
Ale jestem wkurzony, przez przypadek trafiłem na zdjęcie z martwym Bradem i zepsułem sobie cały odcinek, ale i tak trzymał w napięciu. T-Bag był śmieszny, ale dał sobie radę z szefem. Majk ma kolejne bóle i tym razem robi się poważnie. Scylla jest przenoszona czyli w następnym odcinku będą musieli się do niej dostać. Wyatta nas opuścił, ale z tego powodu się ciesze, ciekawe tylko jak dalej scenarzyści poprowadzą postać Alexa. Gretchen i generał? Nieee. Jak dla mnie ona do niego poszła żeby zbierać informację i nadal chce go wykiwać.
Jak można było trafić na zdjęcie z martwym Bradem, skoro go nie pokazywali w tym odcinku? No, chyba że będzie w następnym i nam też przy okazji zaspoilerowałeś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p