pobierz plik w całości
Maia ma wizję, w której Collier planuje zrobić coś wielkiego. Jordan nadaje video, w którym opowiada o Obiecanym Mieście i o cudach, które planuje.
Do NTAC przyjeżdżają żołnierze posiadający zdolności, których zadaniem jest zabicie Colliera.
Maia ma kolejną wizję, w której ci żołnierze zabijają Colliera, jednak skutek tego jest tragiczny. Maia wymyka się z domu i idzie do mista Colliera. Tam Jordan pokazuje jej i całemu światu pierwszy z cudów, które obiecał.
Shawn spędza noc z dziewczyną, której uleczył matkę. Następnego dnia do prasy wydostaje się informacja, że leczy on w zamian za usługi seksualne. Kolejną przeszkodą w jego kampanii jest Obiecane Miasto Colliera. Shawn dochodzi jednak do wniosku, że nie ugnie się i wygra te wybory.
Diana i Tom jadą do miasta Colliera. Jordan i jego ludzie łapią żołnierzy, Collier odbiera im ich zdolności, gdyż nie chcą się do niego przyłączyć. Tom rozmawia z Kyle'em. Tamten opowiada mu o książce i nazwisku Toma na końcu listy. Diana stara się przekonać Colliera, aby nie rozpoczynał wojny. Maia mówi mu, że miała wizję, w której ta wojna przyniosła złe skutki. Okazuje się, że Maia okłamała Jordana apropo ostatniej wizji, chcąc zapobiec wojnie.
Ludzie Colliera przenoszą słupki ogradzające Obiecane Miasto i chroniące je przed innymi ludźmi. Teraz jest ono dwa razy większe.
Data emisji: 29 lipca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Trish, łącznie edytowano 3 razy
Odcinek nawet mi się podobał, ale odnosze wrażenie, że będzie jak w 3 sezonie: czekam, czekam z niecierpliwością na tą final battle a tu sie wszystko rozmyje Sekta poszerza swoje terytorium, a Tom miał mine jakby zaczął rozważać zażycie promicyny.
W ogóle, mogliby pokazać, że April pracuje dla NTAC, a nie tak sie jej pozbyli
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Takie to było o niczym, Collier odebrał zdolności paru żołnierzom, oczyścił rzekę i powiększył swoje miasto Ogólnie przez cały odcinek skupiałam się na tym, że Tom jest seksowny
Mi zawsze najbardziej podoba się trailer a tydzien później okazuje się, że znowu nic się nie działo. I już nie łudze się, że tym razem odcinek będzie pasjonujący
Trish napisał(a):Hehe a myślałam, że tylko mi odbija i zaczynają mi się podobać faceci ok. 50
A wiesz jak ja się zdziwiłam?! Ale myśle, że to było tylko w tym odcinku bo jakoś 3 sezony nie zwróciłyśmy na niego uwagi
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Collier chcę zbudować własne miasto na gruzach Settle i według proroctwa Mai źle się to dla niego skończy jeśli nie zmieni. Ciekawe czy jakieś konsekwencję zostaną wyciągnięte z działania Diany i Toma.
Niby czemu źle się to dla niego skończy? Przecież Maia tego nie powiedziała... Fajny był ten odcinek. Z Shownem była fajna akcja. Aha, ten gubernator chce go w jakiś sposób zniszczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p