Daniel lets the leaders from the Community of the Phoenix call the shots at Mode, and Bennett's promises on Daniel's reuniting with his dead wife prompt Betty to action. She schemes with Claire on how to break through to him with an ingenious plan and finds unlikely allies in Matt and Amanda. Meantime, Wilhemina has let herself go, wearing sweats and garden clogs in public, prompting a tabloid feeding frenzy and spurring Marc to dig deeper into Nico's mystery. Sarah LeFleur, Jamie-Lynn Sigler, Yaya DaCosta and Dylan Thomas guest star.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dwa duże plusy: 1. skończył się wątek z tą debilną sektą - Daniel był nie do wytrzymania razem z tą całą Natalie u boku. 2. skończył się wątek Niko - nie lubiłem jej za bardzo
Dobra, po tym odcinku zwiastuje powrót Betty do formy z 1, 2 i 3 sezonu. Bo w końcu skończył się wątek z (jak to Tristan ujął) debilną sektą. Nic mnie bardziej nie ucieszyło; Natalie była straszna. Po drugie koniec wątku z Nico - FINALLY! Czekałem na to od dawna; teraz mam nadzieje, że wróci stara, dobra Willie. Te buty...
Było dużo humoru. Świetne sceny Amanda/Betty/Claire w budynku tej sekty. Szcególnie spotkanie, na którym Amanda opowiadała o Fey. Marc w butach Willie. I pocałunek Daniela z Betty. I podoba mi się Matt/Amanda.
Mam nadzieje, że gdy serial zmieni pore emisji oglądalność zdecydowanie wzrośnie. Nie moge sie doczekać kolejnego odcinka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p