President Roslin faces challenges as the Colonials plot with Cylon rebels to destroy a Resurrection Hub.
Data emisji: 16 maja 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
aua, szkoda nogi Gaety, fajnie śpiewał dobra scena była gdy Roslin chciała się dowiedzieć kto zapoczątkował tą plotkęo snach i powiedizała Tori( czy jak ona się zwie), że wie o tym, żę ona sypia z Baltarem. Ja już się pogubiłem, może jak obejrze 3 sezon jeszcze raz to sobie przypomnę Caprica Six nadal jest w celi? Fajnie wygląda jak ludzie stoją i obok centuriony idą Ciekawe czy to rzewczywiście miał być ten sen z Herą czy poprostu Sharon sobie to wymyśliła. No i gdzie ten baseship skoczył? na następny odcinek trzeba czekać:/
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Jeśli scenarzyści się nie wypalą to czeka nas najlepszy sesone final ever. Athena zabiła jedną z szóstek przez swe wizję, a Laura jest coraz bliżej poznania przeznaczenia. Tylko gdzie ta hybryda skoczyła?! Skoro wie ona tak dużo o pani prezydent to może to ona jest ostatnią z piątki. Ten śpiew Felixa został świetnie zrobiony. Nie wnosi nic do akcji, ale robi klimat.
Odcinek jeszcze lepszy od poprzedniego. Kara sprowadziła Cylonów którzy chcą brać zakładników. Wizje Roslin się spełniają, masakra. Szóstka zabita, hybryda momentalnie skoczyła, czy oni nie mogli pomyśleć o tym wcześniej i wyłączyć napędu FTL przed jej podłączeniem? Geata ma amputowaną nogę... Szkoda mi go, lubię go. Swoją drogą Czesiek masz rację, świetny motyw ze śpiewem.
Śpiew Felixa tworzył klimat Mi się podobało. I ogólnie cały odcinek był świetny. Część Cylonów przyłącza się do floty kolonialnej. Nie myślałem, że do tego kiedykolwiek dojdzie
Szkoda, że Athena zabiła tamtą Szóstkę. Fajnie wyglądała w tej fryzurze a nie w tym tlenionym blondzie
Bardzo dobry odcinek. Szkoda mi Felixa. Anders delikatnie zasugerował, że Geata śpiewa ale moim zdaniem nie ma to nic do rzeczy. Na pewno nie jest Cylonem.
Postać Prezydent Roslin osiągnęła już poziom skrajnego nieporozumienia. Śmierci żadnej serialowej postaci nigdy nie życzyłem i jej również nie życzę, co nie zmienia faktu, że Roslin jest obłąkana jak 140 letni Moherowy Beret.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p