SYLAR BEGINS HIS JOURNEY TO FIND HIS IDENTITY AND PETER COMES TO THE RESCUE OF ONE OF HIS OWN – ELLEN GREENE, RAY PARK, DAWN OLIVIERI, DEANNE BRAY AND ERNIE HUDSON GUEST STAR – Under Samuel’s (Robert Knepper) guidance, Sylar (Zachary Quinto) starts on a path to rediscover his true identity. Hiro (Masi Oka) helps Emma (guest star Deanne Bray) accept and understand the great possibilities that go along with having an ability. Meanwhile, Peter (Milo Ventimiglia) enlists HRG (Jack Coleman) to help him find a healer who can save Hiro’s life. Hayden Panettiere also stars. Mark L. Young also guest stars.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek! Z herosami dzieje się coraz lepiej. Jak dla mnie serial już w piątym odcinku zaczął się odbijać. Dla niektórych Hiro jest denerwujący, ja go uwielbiam, choć przez ostatnie odcinki, był trochę upierdliwy. W tym odcinku był świetny, mam nadzieje, że nie umrze i zdążą mu pomóc. Peter ma teraz moc leczenia (taki pan życia i śmierci) co mu się przyda w jego zawodzie. No i Noah zrozumiał czym powinien się zając co mi się podoba. Ta cała komuna złożona z ludzi obdarzonych mocami mi się nie podoba, ale jest ciekawa i jestem ciekawy jakie poczynią teraz kroki. Naprawdę dobry odcinek, w ogóle się nie nudziłem, od początku do samego końca oglądało się z wielką przyjemnością.
Dziwne, znowu dobry odcinek, odzwyczaiłem się już od tego
Sceny z Sylarem świetne, szczególnie ta w gabinecie luster gdzie były odtwarzane jego wspomnienia. Dobre było też to jak przedstawił się jako Nathan i jeszcze nie chciał zabić policjanta! Zupełnie to do niego nie podobno i znowu próbują go ugrzecznić jak na początku 3 sezonu. Nie mogę się doczekać jak lew się przebudzi. Przecież ten cyrk to jak jeden wielki bufet Sceny z Edgarem i Sylarem świetne, szczególnie jak Edgar kazał wziąć mopa
Hiro nie denerwował i w dodatku spotkał Emme. Konkurs talentów ciekawy, szczególnie znikająca Emma Szkoda tylko że Peter go nie uzdrowił. Hiro ma teraz nową misję - "save Charlie". Miło będzie znowu obejrzeć wydarzenia z pierwszego sezonu
Historia Petera jest śmieszna - miał większą zwinność od Mohindera, potem jeszcze większą szybkość od Edgara, a na końcu skończył z teleportowaniem od Hiro. Szkoda tylko że zamienił je na mało efektowne leczenie Szkoda też że Jeremy nie przywrócił mu zdolności posiadania wielu mocy. Scena jak Peter zostaje postrzelony - świetna.
Fajny odcinek, szkoda że Hiro zniknął, bo już by miał guza z głowy, w dosłownym znaczeniu. ;d Ta głuchoniema jest bardzo fajna, polubiłem ją od razu. ;d No i Sylar w nowej wersji, nawet spoko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p