Poszukiwania kolejnego posiadacza karty doprowadzają Michaela wraz z gangiem na tor wyścigowy, na którym Mahone zostaje aresztowany za coś nieocenionego. Gretchen ma rodzinny zjazd. Self jest nowym celem na radarze Wyatt’a. T-Bag zaczyna rozplątywać kod Whistler’a. To wszystko w odcinku Prison Break “Blow Out” w poniedziałek 29 września na FOX.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
zoey napisał(a):a ja przeczytałam w Świecie Seriali że T-Bag i Gretchen bedą się wzajemnie torturować i w efekcie wylądują w łóżku...
To trzeba było wsadzić między [spoiler][/ spoiler]. No ale jak już to przeczytałam to powiem, że nie chce mi się w to wierzyć
A sam odcinek uważam za jeden z nudniejszych w tym sezonie. To, że udaje im się skopiować dane w ostatnim ułamku sekundy robi się nudne. Liczyłam na to, że może w tym odcinku nie zdążyli, ale oczywiście było 100%. Wątek T-Baga póki co jest strasznie nudny. Nic nie robi tylko siedzi w biurze i czyta książkę. No ile można? Dobrze, że go Gretchen dorwała to się coś w końcu zacznie dziać. Poziom aktorstwa Wenta też zaczyna mnie irytować. Wydaje mi się, że w poprzednich sezonach grał lepiej.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Went gra tak samo od pierwszego sezonu jedna miną to może Ci sie poprostu znudziło i tyle Ale i tak śmieszniejsza jest aktorka grająca Gretchen jak probuje taka twardzielke grać
Teraz logicznie rzecz biorąc jak już ten murzyn wie że tam jest Sara i Alex to wie także że tam jest reszta, a jak wie on to wie firma, a jak wie firma to posiadając takie macki powinni oni trafić do wiezienia. Zawsze była mowa ile to firma wie, gdzie ma wtyki i ile może to oni powinni znowu siedzieć a ten projekt powinien zostać zamknięty i skończyc ten serial za tydzień ! takie marzenie mam
A t-bag puknie tą sekretarke albo ona mu pomoże z Gratchen Bo akurat za nim poszła czy coś, bo sie przykleiła
Mi się odcinek podobał i uważam go za jeden z lepszych w tym sezonie. Oczywiście dane skopiowały się w ostatniej chwili, a ucieczka Mahona strasznie naciągana ale co tam Na plus jest to że Scylle zdobyli na początku, a reszta była poświęcona Mahonowi i trochę o Selfie było. I oczywiście Gretchen, która dopadła T-Baga. Pasują do siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p