Michael i Lincoln muszą wkroczyć na komisariat policji Do uzyskania następnej karty magnetycznej; Sara wraca do starych nawyków; I T-Bag spotyka starych przyjaciół, kiedy zaczyna swoją nową pracę
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nie licząc momentów z Sarą cały odcinek był bardzo dobry. O dziwo Chociaż włamanie na komisariat strasznie naciągane, o ile z magnesami nieźle wykombinowane to dziwi mnie że tak słabo zabezpieczone drzwi mieli.
Murzyn znalazł Sare, dodatkowe pojawili się chińczycy którzy również polują na Scylle , przyszły odcinek będzie ciekawy
T-Bag wpadł na braci, a w dodatku nieświadomie realizuję plan Whislera co jest zrobione bardzo dobrze. Czyży czytnik Scylli znajdował się w budynku Gate?
Wątek generała coraz bardziej interesujący, mam nadzieje że będzie się rozwijał przez cały sezon, a nie tak jak wcześniej pokażą go od czasu do czasu.
2 dyski są, zostało 5 czyżby jeden dysk na odcinek?
Trochę zabawny ten odcinek. Nie wiem czemu, ale wyjątkowo śmiać mi się chciało podczas spotkania T-Baga z resztą ekipy (spojrzenia bezcenne). Cała akcja z włamaniem się na komisariat (tak jak wspominaliście) dosyć naciągana. Do tego znów pojawia się krew u Michałka... Sara sprawia tylko problemy i przyznam szczerze co raz bardziej mnie irytuje.
Z ciekawych momentów warto zwrócić uwagę na nowe postacie - japończyków, którzy również chcą zdobyć Scyllę.
No i ciekawi też długość tego 4 sezonu...ponieważ wyniki oglądalności jak na razie są fatalne.
2 dyski są, zostało 5 czyżby jeden dysk na odcinek?
Wierzę, że nie. Byłoby to zbyt nudne i oklepane. Muszą wymyśleć coś nowego i mam nadzieję, że stanie się to już za tydzień, kiedy w porcie pojawi się nasz Bad Black Guy
Niby ten film nie ma nic z komedii a jakos mnie bawi... może dlatego że porównuje go do perwszej serii ktora byla najlepsza no nie wiem... jakos nie moge wgrysc sie w ta serie .... ;>
Ale T-B śmiesznie uciekał! ;d Te spojrzenia były faktycznie najlepsze. ;d A swoją drogą ciekawe jak mu wyjdzie praca w Gate, choć pewnie przyszedł tam tylko w poszukiwaniu czegoś na Majka... Trochę mi się odmieniło T-B jednak się przydaje w tym sezonie.
Myślę że kolejny dysk jest w budynku Gate. A chinole mieli pomóc załatwić firmę.
Majk i ekipa fajną akcję zrobili z tymi magnesami i drzwiami bez zawiasów i wszystkim, a tylko po to żeby nikt nie zauważył włamania, fajne.
Dobrze tak tej Gretchen. ;]
Coś czuję że ten co szuka Sary polegnie bolesną śmiercią w przyszłym odcinku z ręki Alexa. ;d
Krew Majka robi się coraz nachalniejsza, oj będzie z nim źle, ma pewnie coś neurologicznego(za dużo GA ).
Sara? Na prawdę sprawia wiele kłopotów, jak roztrzepana, nieuważna nastoletnia buntowniczka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p